Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalny demonbuddy, pare pytań

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Czy ma ktoś wykupione licencje? Jestem za stary na zabawe w szukanie piratów i wolałbym wykupić licencje, tylko teraz pytanie czy muszę się wprzed gdzieś u nich zarejestrować czy podaję podczas wykupu licencji emaila i email jest kluczem? Jak to działa? Może mi ktoś więcej opisać

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Jak mogę ustawić by nie szukał profilów tylko z trinity robił gr? Dobra, odkrywam małymi kroczkami ;p

Opublikowano

Witam.Tez zastanawiam sie nad zakupem licencji demonbuddy.Zastanawiam sie czy to bezpieczne.Jak grac aby nie dostac bana i czy w ogole to możliwe zeby na orginalnej licencji dostac bana?Czy ktos mógłby sie ze mna w jakis sposób skontaktowac przez skype np. w celu nauczenia mnie korzystac z tego programu i pozniej wspólnej gry?

Admin Cienia
Opublikowano

Szansa jest zawsze, na starym diablo dużo bociłem ale pozapominałem a bot też się nieco pozmieniał ale bana nie było. ;) Dziwny system chowania tych itemów jest i nie ogarniam go zbytnio..

Opublikowano

Co do tych profilów to nie wiem czy da się tak zrobić, że odpalasz tylko trinity i leci gr'y, ale jak ściągnąłeś to włączasz teraz Trinity, Adventurer'a i w folderze masz od razu profil na Nephalem Rift, Great Rift i Bounties.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Admin Cienia
Opublikowano

A jak ustawić tutaj żeby robił zwykłe rifty? Bo notorycznie biega tylko GR a zwykłe jak mu sie klucze kończą. :) - wystarczyło załadować zwykły rifty na profil..

Drugie pytanie, jak ustawić by zużywał mi dyscypline ale do pewnego momentu? Mam set unhollow i potrzebuje dyscypliny a on do zera dusi.. To co jest to nie działa to ograniczyłem skok do raz na 3 sek i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...