Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać na początek

Czawo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka postać na PLu teraz jest godna wbijania leveli?
Myślałem o Likanie - jakieś sugestie?

Opublikowano

Godna wbijania lvl? Nie rozumiem co masz na myśli przez to. Standardowo najłatwiej bedzie Surą WP , ale z uwagi na to że to już 2k16 to zagraj Likanem. Jednak jeśli chcesz zostać na dłużej to z tego co patrze aktualnie Archer to bestia w PVP 

Opublikowano

Godna wbijania lvl? Nie rozumiem co masz na myśli przez to. Standardowo najłatwiej bedzie Surą WP , ale z uwagi na to że to już 2k16 to zagraj Likanem. Jednak jeśli chcesz zostać na dłużej to z tego co patrze aktualnie Archer to bestia w PVP 

Chodzi mi o to,żeby gra mi się nie znudziła po kilku godzinach.Ninja i Wojownik odpada na samym starcie.

Najbardziej mnie interesuje ten Likan,co myślicie?

Opublikowano

Likan nowa postać nikt się jeszcze tak naprawdę na niej nie poznał oglądałem parę poradników co do tej postaci i staje się dopiero mocna na +80. Ja Ci polecam WP kosa do expa a i w pvp nie wymięka.

Opublikowano

Likan? Dobra postać, bo nadal mało osób ma odpowiednie eq na niego. Co do postaci, która Ci się nie znudzi.. Lubisz wyzwania? Bierz healera :3 I pytanie, czy podexpiasz postać, czy expisz solo. Jak podexpiasz to jaki sens ma robienie takiej postaci? :D Jak gra ma Ci się nie znudzić, jak postacią praktycznie nie grasz?

Opublikowano

Najlepszy WP. Likanem będzie trudno Eq kupic i ku.

Kupić eq i ku? Co Ty gadasz? KU ma strasznie tanie, a sposobów na zarobek na kupno eq też jest niemało, chociażby głupie odłamki po 150-200k zależnie od serwera. Tydzień się pomęczy z nimi i eq będzie w stanie kupić w miarę ogarnięte, jeżeli jest "tyranem" metina i po 1h dropu nie wymięknie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...