Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zapowiedź darmowego hostingu ItemShop dla serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , oto zapowiedź itemshopu, a dokładniej hostingu. Itemshopy darmowe, ilość dowolna wraz z query i rcon.Oczywiście z panelem administratora. Wzorowałem się na itemshopie Matieusza (ENDERSHOPIE), ale skrypt stylizacja jest moja.

Parę screenów:

http://screenshot.net/zn1pliz

Proszę o uwagi/sugestie

UPDATE:

{

DOWNLOAD:

https://www.sendspace.com/file/t16odi

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/4b553d350dd10b93da856b824a64fbded4fbb3eccc62ae15c9ee1a1fd104eae2/analysis/1456231956/

Na razie bez voucherów i ACP, ale to jeszcze będzie.

Płatności: zasilacz MINESERV.

Dlaczego mineserv.eu: ponieważ dla microsms trzeba rozliczyć PIT i trzeba mieć 18 lat.

}

Opublikowano

Jeśli dodałbyą coś takiego jak kod rabatowy tyn. jeśli wpisze ktoś kod np. -10% to będzie płacił to -10% za jakiegoś VIPA to byłoby świetnie ;D 

Opublikowano

Ciekawie się prezentuje :) Mógłbyś napisać co taki darmowy itemshop by posiadał.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Na jakiej zasadzie będą dodawane np. oferty do itemshopu?

Planujesz zrobić panel administracyjny oraz logowanie?

Opublikowano

­A co do zniżek to to chyba niemożliwe, bo jak ktoś chce kupić produkt za 5 zł to po zniżce wyjdzie kwota, która nie jest możliwa do zapłaty przez sms

I do ofert to będą dodawane poprzez panel administratora

Opublikowano

A planujesz dodać usługi PayPal i PaySafeCard ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

Tutaj raczej 3/4 jest ściągnięte od mateusza 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Dlaczego jest MCGO skoro ten serwer upadł? o.O

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Ja bym skorzystał na pewno gdyby były inne płatności niż sms.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@MatisiekPL wydaje mi się że lepiej udostępnić pliki.

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...