Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exorian

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zodi spierdolił do Niemiec na ogórki.

I dobrze. Po c**j ma brać udział w projekcie który startuje 3 raz.

Kizior wiesz że Cię lubię ale przestań xD  :lenny:  :yay:

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Chyba raczej miał potencjał. Dlaczego serwer startuje 3 raz ? Ponieważ najlepsza kasa leci zawsze przed startem serwera (IS). A potem już mniej ;)

I po co sugerujesz że polecialem na kase? gdybym chcial to zrobic poprostu bym zmienil nazwe serwera i nie oddawal sm tak jak to robie aktualnie ze bedzie zwrot sm na starcie ale widać że niektóre osoby czytać nie potrafia

Opublikowano

Zodi spierdolił questy a nie do niemiec XDD

Dziś miałem do czynienia z jego dziełem xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

idz tam na al**n2 to zobaczymy kto spedolił hehs

Opublikowano

idz tam na al**n2 to zobaczymy kto spedolił hehs

Z tego co wiem na alienie domik byl tylko gm-em a nie

Opublikowano

@__KizioRCK__

Moje pytania są takie:

- czy administracja będzie praktycznie dostepna w godz 8:00 - 23:00 czy raczej w dowolnych godzinach? (kontakt z graczami)

- serwerowy team-speak będzie słuzył tylko byście afczyli czy siedzieli z graczami na kanałach serwerowych i odpowiadali na pytania a także byli z nimi w kontakcie?

- ile osób przewidujecie na start? (gdzie macie reklamy, ilu youtuber'ów będzie prowadziło tą serie?)

- chcecie ruszyć z przytupem tzn z wielką reklamą, czy tylko zareklamować ''po łebkach'' a potem schodkowo reklamować? Liczycie na rekord przy starcie czy w późniejszym czasie?

- czy na start będą jakieś bony dodane w gratisie typu exp, złoto itp na pare godzin?

- czy każdy bug bedzie rekompensowany z waszej strony dla graczy? Każdy bug traci na czasie, inni zyskują a drudzy tracą.

- planujecie stworzyć coś takiego jak helper? Użytkownik, który będzie miał większe prawa np na ts'ie i będzie informowac administrację, która siedzi na innym kanale a nie obserwuje centrum pomocy gry?

- skoro max lvl to 120, ile zajmie czasu wbijanie non-stop od 1 do 100lvl'a?

- nie boicie się o drastyczny spadek/wzrost cen na rynku co będzie skutkować odejściem graczy?

Czekam na odp :)

Opublikowano

@__KizioRCK__

Moje pytania są takie:

- czy administracja będzie praktycznie dostepna w godz 8:00 - 23:00 czy raczej w dowolnych godzinach? (kontakt z graczami)

- serwerowy team-speak będzie słuzył tylko byście afczyli czy siedzieli z graczami na kanałach serwerowych i odpowiadali na pytania a także byli z nimi w kontakcie?

- ile osób przewidujecie na start? (gdzie macie reklamy, ilu youtuber'ów będzie prowadziło tą serie?)

- chcecie ruszyć z przytupem tzn z wielką reklamą, czy tylko zareklamować ''po łebkach'' a potem schodkowo reklamować? Liczycie na rekord przy starcie czy w późniejszym czasie?

- czy na start będą jakieś bony dodane w gratisie typu exp, złoto itp na pare godzin?

- czy każdy bug bedzie rekompensowany z waszej strony dla graczy? Każdy bug traci na czasie, inni zyskują a drudzy tracą.

- planujecie stworzyć coś takiego jak helper? Użytkownik, który będzie miał większe prawa np na ts'ie i będzie informowac administrację, która siedzi na innym kanale a nie obserwuje centrum pomocy gry?

- skoro max lvl to 120, ile zajmie czasu wbijanie non-stop od 1 do 100lvl'a?

- nie boicie się o drastyczny spadek/wzrost cen na rynku co będzie skutkować odejściem graczy?

Czekam na odp :)

-ja przewaznie jestem dostepny w godzinach od 14 do 2 w nocy czasem. TU akurat jeszcze dojda gm jesli bedzie potrzeba bedzie rekrutacja gdybysmy sie nie wyrabiali z czasem
-ts mysle ze złapiecie mnie na nim jednak tu bardziej stawialbym na innych gm poniewaz ja bede mial znajac zycie pewnie sporo spraw technicznych do ogarniania
-trudno powiedziec ile będzie osób na starcie. Jesli chodzi o reklame to kampania na facebooku + youtuberze czekam na odpowiedzi jeszcze i wasze propozycje dotyczace youtuberow w każdym razie na 100% załatwione mamy z InfoMode
oraz rozmawialem z noperfect ale jeszcze nie dostalem odpowiedzi co do reklamy u niego
-na poczatek nie bedzie bonusów chcemy aby start był równy dla wszystkich graczy
-zalezy jaki to był bug
-jeszcze nie myslalem o tym
- wbicie 100lv zajmie kilka godzin schodki zaczynaja sie dopiero pozniej
-drop yang został obnizony oraz ceny w sklepach. Sadze ze po wejsciu nowego gracza na serwer widzacego ze ceny na sklepach nie sa zbyt wysokie i ze to zacheci w pewnym stopniu graczy do gry
Opublikowano

ta pobanował ludzi którzy nie podobali mu się wiec pzdr tak samo to ON obiecywał aktualizacje co dwa dni i taki uj ze padł

CO TY PIERDOLISZ?xD ALIEN BYŁ ALKOHOLICA TO RAZ

2 JA TO UNIKAŁEM BANOWANIA RACZEJ A NIE BANOWAŁEM KOGO LECI xD #infoz1reki

OQqSOv4.png

Opublikowano

LH30 pozdrawia całą gildie zbanowałeś dlatego że jedna osoba cos odwaliła hehs

To temat serwera exorian a nie dyskusje dotyczace innych serwerów metin2 więc nie rób tu spamu

Opublikowano

LH30 pozdrawia całą gildie zbanowałeś dlatego że jedna osoba cos odwaliła hehs

a to wy randomy, to nie ma tematu nawet xD berło ziomal zagaduje to wystarczy na reszte kłade lache xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Polecam ze względu na Kiziorka ^^

Współpracowaliśmy razem i na nic narzekać nie można, czasami był leniwy ale serducho ma dobre!

Co do prezentacji to mam jedno ale, grafika fryzur jest troszkę za duża i sporo między nimi odstępów.

Ogólnie wszystko ciekawie się zapowiada i może zawitam na serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...