Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy item do assasinowania ^>^

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym nowym itemku ? wdłg. mnie troszke miazga jeśli złożymy go mając przewagę to przeciwnik nawet nie ma co wracać na linie grając takim zedem np.

PRZEPIS Ząbkowany Sztylet + K.W. Miecz + 850 szt. złota
ŁĄCZNY KOSZT 3250 szt. złota
OBRAŻENIA OD ATAKU 75 pkt.
PREMIA DO PRĘDKOŚCI RUCHU 5%
UNIKALNE BIERNE +10 pkt. przebicia pancerza
UNIKALNE BIERNE Podstawowe ataki przeciw wrogim bohaterom nakładają Zmrok (120 sek. odnowienia)
ZMROK Po 2 sekundach Zmrok zadaje obrażenia fizyczne w wysokości 90 pkt. + 25% brakującego zdrowia celu. Jeżeli zabijesz cel lub uzyskasz asystę, zanim Zmrok wybuchnie, efekt odnawia się natychmiast.

Shaco/zed/rengar main od teraz <3xD
Specjalista
Opublikowano

ten item już jest?

Tak w nocy był patch.

Trzeba wypróbować Zeda po nerfach, mam nadzieję że ten item spisze się idealnie

Opublikowano

Dziś w enemy gość grał talonem i po złożeniu tego itemu naprawdę ostro bił... idealny item na zeda,talona.

Opublikowano

Zagrałem rankeda na zedzie i sie zdziwiłem że po złożeniu tego itemu nawet tank z przeciwnego padał zedem na combo,podoba mi sie to

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pograłem trochę z tym itemem, dmg albo nie widać bo w uj mało robi, albo resetuje cd bo zabijam przed wybuchem, spodziewałem się czegoś op a teraz pewnie będę to składał tylko na Talona

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Jarvan i talon duzy zyskali dzięki temu przedmiotowi i stali sie naprawde groźni dlatego 1v1 z tym przedmiotem lepiej z nimi nie zadzierać.

mogNI2J.jpg

Opublikowano

no to Leblanc nie będzie już taka op i inne postacie co biją z AP ;) za to Shaco Talon ładnie będą rozwala przeciwników ;

Opublikowano

Ten item będzie świetny podczas gry przeciwko papierowym team comp'om.

Chyba wlasnie na tankow, bo bije 25% brakującego zdrowia.

A co do nerfu zeda to nie byl duzy, 5% dmg na ulcie to nie jest duzo.

Opublikowano

Testowałem na J4 i Talonie i była niezła jazda xD. J4 wbiłem w Fizza i jak już miał z 400hp około sflashował za ścianę i padł od tego itemu. Potem pytał się jak padł xD

Imo broken ale dość długi cooldown. W teamfightach bez różnicy bo co chwila teoretycznie na Talonie/J4 asysta wpada ale na linii gorzej. Ale youmuu, potem ten item i jest makabra.

Opublikowano

Broken nie jest, za duzy cd i do tego sam sie aktywuje ale jest calkiem ok.

Gralem tylko zedem, nie wiem jak na innych postaciach sie sprawdza, moze owiele lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...