Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch, Rising Waters?

Gowno55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co rozumiem to ta wieżyczka będzie do 7 piętra? Bo maksymalnie chyba jest do 15. 

Przez tę zachciankę pozbawiłabyś ich co najmniej 2 aktualizacji. :D

Opublikowano

Noooooooooo trudno.

Trzeba jeszcze troszeczkę poczekać :)

Mało powiedziane dziś prawie cały dzien offline + jutro bd pewnie lagi ,pełno ludzi , przerwy bo i tak pewnie będą jakieś bugi 

z tą aktualizacją to dojebali ,l, 

Opublikowano

Jak dla mnie to śmieszne i tyle mogę powiedzieć, bo co więcej można powiedzieć? Żałosne? No pewnie ! W Ameryce gra o wiele mniej osób i tak na prawdę większy hajs mają z Europy, jednak.... to AMERYKA więc... dowalimy Europie HIHI -.- Jak nie emigranci to ncsoft.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Trudno przeczytać patch notes?

1-7f (f = floor = piętro)

Nie będzie 15 pięter, będzie ich 7.

Groźnie.

Zapytałam tutaj, jaki problem odpowiedzieć bez bólu dupy?  :((

--- 

Gra działa? Bo crashuje po wpisaniu pinu. 

Opublikowano

Groźnie.

Zapytałam tutaj, jaki problem odpowiedzieć bez bólu dupy?  :((

--- 

Nope. Idź na serial czy coś. Moim zdaniem nieprędko włączą.

Opublikowano

Groźnie.

Zapytałam tutaj, jaki problem odpowiedzieć bez bólu dupy?   :((

--- 

Nie mam bólu dupy, po prostu nie trawię osoby, która nie może się zaakceptować, jakkolwiek by to śmiesznie i tragicznie brzmiało.

Gra nie działa i pewnie prędko nie wróci, bo nie dostaliśmy nawet żadnej informacji o postępie prac.

a wiecie moze co bedzie do kupienia za te fasolki?

Głównie soulstony w paczkach po 50 sztuk.

Moonwatery pewnie zejdą przez to do 1-2g dzień po wprowadzeniu update'u.

N2clRGs.png

Ciekawe czy dostaniemy optymalizację rodem z KR czy może jednak wielkie G.  :v

417711489342956987022.png

Opublikowano

Niby dlaczego przepraszam? Owszem, zmniejszy się cena soulstonów z czym idzie mniejszy koszt wytworzenia Moonwater'ów, ale razem z tym idzie także zwiększenie się zapotrzebowania na nie, więc wszystko raczej się u3ma na aktualnym poziomie.
Topic o tym https://forums.bladeandsoul.com/topic/172145-moonwater-transformation-stone-10th-february/

Opublikowano

Niby dlaczego przepraszam? Owszem, zmniejszy się cena soulstonów z czym idzie mniejszy koszt wytworzenia Moonwater'ów, ale razem z tym idzie także zwiększenie się zapotrzebowania na nie, więc wszystko raczej się u3ma na aktualnym poziomie.

Topic o tym https://forums.bladeandsoul.com/topic/172145-moonwater-transformation-stone-10th-february/

By zrobić broń na siren i ulepszać do pirata to z 18 kamyków jest. Więcej stracisz na ss, które też są potrzebne do ulepszenia. - A teraz będziesz mógł nimi srać z pvp, z daili i jeszcze pve. Jeżeli cena nie spadnie, to w gildii za free będziemy sobie robić. Wyjdzie nawet lepiej, bo materiał za materiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...