Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch, Rising Waters?

Gowno55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Czy dzisiaj właśnie teraz w tej przerwie wprowadzany jest nowy patch z Mushin Towers 1-7 etc.? To chyba dosyć dużo nowego contentu :D?

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec, czy w tym update zobaczymy Silverfrost Mountains?

Opublikowano

Ciężko wejść na oficjalną stronę i sprawdzić patch notes? Boże, wszystko trzeba Wam podawać do ręki.

http://www.bladeandsoul.com/en/news/rising-waters-patch-notes/

Nie denerwuj się, koleżko. Patch notes czytałem.

Chapter 1 miał kiedyś nazwę "To the Silverfrost mountains" zamiast "Road to darkness" i dlatego nie byłem pewien. Mogli to po prostu pominąć w patch notes albo coś, a ja chciałem się tylko upewnić. Tyle.

Opublikowano

Teraz jest ta przerwa na wprowadzenie update?

Tak. 6 godzin na kilka godzin zabawy, śmiech na sali! Ta aktualizacja jest naprawdę mała, to największy Update w historii MapleStory ''R.E.D'' był wprowadzany przez 2 godziny.

没我爱

Opublikowano

Zamiast zrobić to przez noc to robią wtedy gry najwięcej ludzi gra :v

A pomyślałeś o innej strefie czasowej?

maybenow.png

Opublikowano

Zamiast zrobić to przez noc to robią wtedy gry najwięcej ludzi gra :v

Ale w ameryce mają noc ;v

Ogólnie to beka z tymi przerwami bo w metinie aktualizację przeprowadzają w 30 min a drugie 30 min to sprawdzanie czy wszystko działa. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale w ameryce mają noc ;v

Ogólnie to beka z tymi przerwami bo w metinie aktualizację przeprowadzają w 30 min a drugie 30 min to sprawdzanie czy wszystko działa. xD

Bo Metin nie ma tak zwanego ''Contentu''. Ale prawa jest taka, że 6 godzin to jakiś żart.

Po raz kolejny przeprowadzają tak przerwę, by nie przeszkadzać amerykanom, mimo że i tak w Europie gra więcej osób.

没我爱

Opublikowano

No w sumie pierwszy raz z czymś takim się spotykam 6h update lel...

Patch byl na pewno wczesniej zapowiedziany więc mieli czas na dopracowanie i testy a oni testują ale na globalu -.-

I to w okresie kiedy najwięcej osób gra pozderki :D 

Powinni dać coś za to #CEBULA 

Opublikowano

To jest przesada przerwa trwa 6h a oni jeszcze pisza ze się przedłużyła...

Hello all, maintenance has been extended; we'll post when we have an ETA on uptime. Apologies for any frustrations in advance.

Opublikowano

Noooooooooo trudno.

Trzeba jeszcze troszeczkę poczekać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...