Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biżuteria Hongmoon

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się ją dalej ulepszać? Do dalszego ulepszania potrzebne mi są moonwater transformation stone, a one są bardzo drogie i zastanawiam się czy jest sens w to inwestować. Jak wyjdzie Mushin Tower, to będzie możliwość wydropienia czegoś lepszego?

To samo tyczy się broni. Do końca gry będziemy chodzić z tą ulepszaną z hongmoon?

Opublikowano

Opłaca się ją dalej ulepszać? Do dalszego ulepszania potrzebne mi są moonwater transformation stone, a one są bardzo drogie i zastanawiam się czy jest sens w to inwestować. Jak wyjdzie Mushin Tower, to będzie możliwość wydropienia czegoś lepszego?

To samo tyczy się broni. Do końca gry będziemy chodzić z tą ulepszaną z hongmoon?

Lecisz z Hongmoonami do końca, nic lepszego nie ma. Bronie są jeszcze Legendarne ale u nas ich nie ma (jeszcze). Jednak nie zawsze Legendarna Broń jest lepsza od Hongmoona, nie dla każdej klasy i ulepszanie jej jest drogie.

没我爱

Opublikowano

No dobra, a co powiesz o biżuterii w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=XmUUSz-OQV0 w 1:55 minucie? Są jeszcze pasy i bransoletki, skąd mam je brać?

Te rzeczy dostajesz z Poh, i o ile dobrze pamiętam możesz kupić obie w Hogshead za Monnwater Valor Stone ale one nie są tak dobre jak z Poh.

Poh:

Poh24 to E. Feet

Poh6 (nie wiem czy tak się mówi na pewno w tym przypadku) to Blackram Supply Chain.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...