Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gildiami w pluginie FunnyGuilds pod komendą.

Drodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z pluginem funnyguild. Niby działa, bo jak napiszę /pl to świeci się na zielono lecz gdy napisze /g lub /zaloz itp. to wyskakuje ze nie ma takiej komendy. Prosze o pomoc!

Opublikowano

­Jakieś błędy w konsoli czy coś?? Nie zmieniałeś nazw komend w configu? 

Opublikowano

A błędy jakieś są w konsolce? 

­

@NetherSky.

A wiesz co? Zauważyłem error: [server thread/ERROR]: Error occurred while enabling FunnyGuilds v3.9.9.1 Cleaned (Is it up to date?)

java.lang.NoClassDefFoundError: net/minecraft/util/com/google/common/base/Charsets
Opublikowano

Złą wersję FG masz. 

@NetherSky.

Ale w mc sie swieci na zielono :/ Wiem ze na 1.7.10 ją sciągałem a serwer 1.8 ale jest zielone to myslalem ze git. A znasz jakis polski plugin na gildie ?

Opublikowano

@NetherSky.

Ale w mc sie swieci na zielono :/ Wiem ze na 1.7.10 ją sciągałem a serwer 1.8 ale jest zielone to myslalem ze git. A znasz jakis polski plugin na gildie ?

FG jest aktualnie najlepszy. Możesz pobrać paperspigota od 1.7-1.8 i wrzucić to FB i będzie działać. 

­

Opublikowano

FG jest aktualnie najlepszy. Możesz pobrać paperspigota od 1.7-1.8 i wrzucić to FB i będzie działać. 

­

@NetherSky.

Wiesz. Bo ja mam wykupiny serwer na FiberHost i nie ma tam paperspigota :/ Można samemu wgrać?

Opublikowano

@NetherSky.

Wiesz. Bo ja mam wykupiny serwer na FiberHost i nie ma tam paperspigota :/ Można samemu wgrać?

­

Masz FTP coś takiego jak craftbukkit.jar? 

Opublikowano

@NetherSky.

Mam craftbukkit.jar

Pobierz paperSpigot, zmień nazwę na craftbukkit i podmień w ftp 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...