Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na jednym jackpocie wbiłem raz za 10euro, inna osoba za 3euro, dostaję ofertę i same skrzynki i nic więcej, nie dostałem tego skina przy okazji mam dodany nick aby zdjąć prowizję na tym jackpocie.

2raz wbijam za 14euro, osoba wbiła za 1euro kluczykiem do kapsuły społećżności, dostaję moje skiny ale tego kluczyka do kapsuły społeczności już nie.

bot przetrzymuje w ekwipunku wygrany klucz do kapsuly, co mam zrobić? chce odzyskac moje wygrane bodajze 5euro.

tutaj macie link, w komentarzach ludzie sie skarza

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podaj jaki to jackpot

csgoforest ten j****y admin ma moje skiny w swoim ekwipunku, widac bo ma taka same nazwe ak-47 co ja mialem... najlepsze jest to ze dalem 15euro, z czego odzyskalem swoje skiny ale nie jestem zadowolony bo nie odzyskalem wygranej ktora uczciwie wygralem

Opublikowano

Wbijasz na jakiś mało znany jackpot i dziwisz się, że Ci skinów nie oddaje? XDDDDDDDDD

Bardzo malo znany szczegolnie ze widzialem juz jak gosciu wjechal kilkoma kosami

Opublikowano

Prowizja z wygranej, tyle w temacie. A Admin może sobie grać, bo to już jego skiny. ciesz się że odzyskałeś swoje, a nie zjadło wszystkiego.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...