Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy nick

Didu7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam nowego nicku od imienia Dawid oraz nazwiska Tajchman. Myślałem nad Dave, ale się chyba rozmyśliłem, proszę o coś kreatywnego (nic typu "Dawidek, Dawiduś, Dawidzior itd). Dzięki z góry ;)

Opublikowano

321123XxXxP0GR0MCAKOCZKODONÓWxXxX123321

A tak na serio, to jak mamy Ci znaleźć nick, trochę kreatywności...

Opublikowano

321123XxXxP0GR0MCAKOCZKODONÓWxXxX123321

A tak na serio, to jak mamy Ci znaleźć nick, trochę kreatywności...

Tyle, że od 2 godzin nie mogę niczego wymyślić oprócz "Dave". Jedyne sensowne jak narazie :D

Opublikowano

Musi być koniecznie nick z imienia i nazwiska? Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to "Tadaj" albo "Dataman" xD

Opublikowano

Nie musi być od imienia i nazwiska. Może być od samego imienia, od samego nazwiska jakoś lipnie wygląda :D

Opublikowano

Śmieszą mnie tego typu tematy. Ja na swój nick musiałem czekać prawie 7 lat i okazał się on ksywą którą dostałem od znajomych. Jest z*******y i wszędzie dostępny bo od rzadkiego nazwiska (ytrew mam tylko na forum). A ty myślisz że ktoś ci ot tak wymyśli kreatywny nick... 

A bym zapomniał - warna za spam proszę i niech ktoś się upomni że nabijam posty!

Opublikowano

Dacia, Dacio, Dada, Dadi, Dadid, Dadiś, Dadka, Dadko, Dado, Dadunio, Daduś, Dadyś, Dadzio, Dadzior, Daf, Dafa, Dafcio, Daffie, Dafi, Dafiu, Daid, Dainde, Dajduś, Dasiek, Dasio, Davcio, Davcior, Davciorek, Dave, Daviddo, Davide, Davidoff, Davor, Davys, Daw, Dawcio, Dawciu, Dawek, Dawideczek, Dawidek, Dawidi, Dawidinio, Dawidir, Dawido, Dawidos, Dawidow, Dawidowicz, Dawidson, Dawidu, Dawidua, Dawiduch, Dawiduja, Dawidunio, Dawiduś, Dawidzia, Dawidzio, Dawidzior, Dawidziorek, Dawidzisko, Dawidziu, Dawidziątko, Dawiniu, Dawisiek, Dawiś, Dawju, Dawka, Dawko, Dawont, Dawson, Dawuś, Dede, Deduś, Deiwido, Dejf, Dejv, Dejw, Dejwi, Dejwid, Dejwidek, Dejwidos, Dejwis, Dejwo, Dejwu, Dejwuś, Deri, Derry, Devi, Didek, Didi, Didid, Didos, Didu, Dodo, Dodzio, Duduś, Duni, Dv, Dvd, Dwidi, Dydek, Dyduś, Dyzio, Idek, Tafit, Videk, Widek, Widuś, Wituś

Wybierz sobie coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...