Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zresetować hasła do mojego konta Mojang

FaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kilka dni temu ukradziono mi pare kont w różnych serwisach. Odzyskałem wszystkie i pozmieniałem hasła. Dziś zauważyłem, że jakimś cudem konto do minecrafta ktoś mi znowu ukradł(konto mojang). Po pierwsze nie wiem jak zmienili hasło, ponieważ do zmiany hasła jest potrzebne użycie linku z emaila, a na email nie weszli, po drugie nie mogę zmienić hasła ja sam, bo jak biorę reset hasła i je resetuje wyskakuje napis, że zmiana hasła pomyślna, jednak jak próbuje się zalogować na nowe hasło wyskakuje, że złe hasło. Mogę prosić o radę lub wytłumaczenie :)

Opublikowano

Na emaila nic nie przychodzi i nie przyszło ?

Może go zmienili ?

No przychodzi na email link z resetem hasła który mnie przekierowuje na stronę mojang i tam mam podać nowe hasło gdy to robię wyskakuje "hasło zmieniono pomyślnie", ale dalej się nie mogę zalogować bo wyskakuje, że złe hasło albo email, email jest dobry na 100% więc coś z hasłem, ale nie wiem o co chodzi ;p

Opublikowano

Coś źle robisdz, miałem kiedyś coś podobnego.­

To co mogę robić źle, jest napisane "że zmiana hasła pomyślna" 

Opublikowano

Napisz do Mojangu o twoim problemie, albo spróbuj się zalogować na:

minecraft.net

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz do supportu wiadomość, ewent sprawdz FAQ czy może jest mojang zablokowany na twoim mailu bądz niescacy klikneles ze to spam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam zobaczyć mój temat, Jak uważać na oszustów - Minecraft Premium.

Lub zgłoś to do mojang'a.

Albo zaloguj na minecraft.net

Albo kup nowe konto.

200.gif Hmmm...

• 4 lata później...
Opublikowano

Ja miałam ten sam problem i rozwiązałam go  jak używałeś darmowych kont premium przez mcleaks.net i zaznaczałeś konta mcleaks to wejdź w tą aplikacje i zaznacz konta mojang

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...