Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańsza najlepsza drukarka na czarne tlo

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, polecicie jakąś najtansza drukarke tylko do tego zeby wyraznie drukowala bialy tekst na czarnym tle albo sam czarny tekst? Tylko do tego będzie używana drukarka, wiec prosze rozsadne propozycje.­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Jakaś seria zwykłych OKI miała białe, musi obsługiwać CMYW,  jedyna jaką znam stoi koło mnie właśnie C711WT  ( piesko droga 2 tyś funtów ) drukuje głownie nalepki z białym tekstem. jakościowo świetna laserówka. 

HP ma w sprzedaży tusz biały do napełniania, widziałem na amazonie po ok 40 funtów , 200-250 zł za 2 litry tuszu ( HP CQ123A ) 

Epson też ma np tusz T596C00   biały tylko po tysiaku za sztuke ;)

Najlepiej spytać w sklepach komputerowych o tusz i drukarkę bo takie drukarki na zamówienie są i nie kosztują kilka setek 

P.S.

Najlepiej kup dobrą drukarkę do 500-700 zł która ma duży kartridż na tusz czarny i łatwo go napełniać,

tusz biały na Amazonie czy allegro ( tu jest ryzyko bo polscy sprzedawcy wciskają kit czasem i tusz nie jest często biały 000000 , tylko odcieniem białego ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A jakaś do max 300zl?

Zależy mi na tym żeby tylko dobrze tekst było widać czcionką np. 3, 4px biały na czarnym tle(nie kartce)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie wiem nie orientuję się w rynku polskim.

Poszukaj najlepiej drukarki z dużym pojemnikiem czarnym i  sprawdź czy da się go potem bez problemu napełniać. Jakieś fora o drukarkach pewnie są. 

Kupno samych kartridży raczej nie wchodzi na pewno w grę bo po kilka setek kosztują. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...