Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Mk jogo, a bany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, 
Chcialem zobaczyc jak sie gra ze skinem project lucian. 
I stad moje pytanie gdybym pobral MK JOGO i wylaczysz wszystkie opcje i wlaczyl tylko tego skina to dostalbym bana?

Opublikowano

Mam pytanie, 

Chcialem zobaczyc jak sie gra ze skinem project lucian. 

I stad moje pytanie gdybym pobral MK JOGO i wylaczysz wszystkie opcje i wlaczyl tylko tego skina to dostalbym bana?

Najpierw dostajesz ostrzeżenie na e-mailu.

Opublikowano

O ile w ogóle dostaniesz to ostrzeżenie. Gram praktycznie ciągle na MK-Jogo, na razie wbiłem 22 poziom na smurfie i wciąż nie otrzymałem nawet ostrzeżenia.

Opublikowano

Ja również kupe czasu na MK grałem i nic, także samo "zobaczenie" jest tym bardziej ok :D

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Nie wiadomo. Używanie mkjogo jest obecnie karalne, ale żeby tą karę dostać to mk musi zostać najpierw wykryte : >

Możesz dostać ostrzeżenie od supportu po pierwszej grze, ale równie dobrze możesz używać tego programu ile wlezie i mieć wystarczająco dużo szczęścia, żeby rito się nie połapało.

giphy.gif

Opublikowano

Niby dostajesz ostrzeżenie a ja dostalem 2 dni temu zawieszone konto na 1 dzień za mk jogo a najlepsze jest to że wiadomość przyszła o 9:10 rano a 10:00 chciałem sie zalogować.

Ostrzegają zaje... wam powiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...