Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock deck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy ktoś by mi pomógł albo dał wskazówki co w tym decku można zmienić albo jakie karty dokupić czy zbierać przygody.

Mam odblokowane pierwsze skrzydło Blackrock i Naxx oraz niegrywalnego Nozdormu którego można by skrafcić na coś fioletowego. Pozdrawiam!

942899b2badf0fbamed.jpg

Opublikowano

Deck totalny syf.Wejdz na hearthpwn i tam znajdz jakis grywalny deck.Z przygodami radze sie wstrzymac az do wyjscia nowego dodatku poniewaz wtedy wejda te formaty cala meta sie zmieni itd.

Opublikowano

Deck totalny syf.Wejdz na hearthpwn i tam znajdz jakis grywalny deck.Z przygodami radze sie wstrzymac az do wyjscia nowego dodatku poniewaz wtedy wejda te formaty cala meta sie zmieni itd.

cóż za konstruktywna krytyka opartymi niezbitymi argumentami. Kolego ja znam te strone i widziałem nie jeden deck ale na chwile obecna nie mam tyle pyłu więc chciałbym złożyć coś z tego co wymieniłem

Opublikowano

cóż za konstruktywna krytyka opartymi niezbitymi argumentami. Kolego ja znam te strone i widziałem nie jeden deck ale na chwile obecna nie mam tyle pyłu więc chciałbym złożyć coś z tego co wymieniłem

Sa grywalne decki za 1400 pylu.To co ty zlozyles jest totalnie bez sensu.Jezeli nie masz kart to nie kupuj pod zadnym pozorem pakietow gvg ani naxxramas bo blizzard je usunie z wejsciem nastepnego dodatku.Ja bym na twoim miejscu zlozyl jakiegos taniego zoolocka.

Opublikowano

Sa grywalne decki za 1400 pylu.To co ty zlozyles jest totalnie bez sensu.Jezeli nie masz kart to nie kupuj pod zadnym pozorem pakietow gvg ani naxxramas bo blizzard je usunie z wejsciem nastepnego dodatku.Ja bym na twoim miejscu zlozyl jakiegos taniego zoolocka.

Blizzard je usunie ale karty nadal będzie można stworzyć za pomocą pyłu, oraz dalej będzie można ich używać tylko, że w "dzikim" trybie czy jakoś tak.

Popatrz na decki w internecie i złóż taki do którego masz najwięcej kart.

Opublikowano

Blizzard je usunie ale karty nadal będzie można stworzyć za pomocą pyłu, oraz dalej będzie można ich używać tylko, że w "dzikim" trybie czy jakoś tak.

Popatrz na decki w internecie i złóż taki do którego masz najwięcej kart.

Wydaje mi się, że tryb dziki został wprowadzony tylko po to żeby zapobiec bulduperom, którzy płaczą i mają żal do blizzarda ze zmarnowali pieniądze na dodatki i ten tryb nie będzie prawie w ogole grany ani wspierany przez nich, ale to tylko moja opinia.

Opublikowano

Ten Twój deck nie ma sensu. Rozumiem, że miał wyjść handlock? to w takim razie graj areny i zbieraj pył + karty, bo bez golemów to nie zadziała. Ty tu nie masz jak zaorać przeciwnika. Taki face hunter, mid range paladyn czy inne szybkie decki zmiażdzą Cie.

- brak heali

- tylko 1 giant

- słaba kontrola stołu

Postaraj się najlepiej o te gianty, sylvane (sylvana + shadowflame na nią mega combo), drugiego twilight drake'a itp. A najlepiej rób loe, potem graj arenki dla pakietów i graj renolockiem lub zoolockiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...