Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego przy próbie wejścia na serwer Minecraft jest ten komunikat?

Dredziu1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od razu chciałem przeprosić wiem ,że jest wiele tematów na ten temat ale trudno. Pewnego wieczoru zresetowałem router bo internet mi się zacinał. Po godzinie chciałem wejść na serwer minecraft ale wyskakiwało cały czas proxy is detected. (maybe an error please reconnect your router). Prosze o pomoc i z góry dziękuje.

ps. Nie naprawiło się to chodź mineły juz 2 dni.

Opublikowano

Jest nowy plugin AntiBot czy jakoś tak który likwiduje możliwość wbijania ze zmiennym ip w sieci Orange i z tego co wiem neostrady całej . Nie jestem pewien ale jeśli grałeś na tym serwie i potem zresetowałeś router prawdopodobnie wykryło ci bota i nie puszcza na tym ip . Napisz najlepiej do administracji powinni coś z tym zrobić albo załatw sobie stałe ip.

Opublikowano

Jest nowy plugin AntiBot czy jakoś tak który likwiduje możliwość wbijania ze zmiennym ip w sieci Orange i z tego co wiem neostrady całej . Nie jestem pewien ale jeśli grałeś na tym serwie i potem zresetowałeś router prawdopodobnie wykryło ci bota i nie puszcza na tym ip . Napisz najlepiej do administracji powinni coś z tym zrobić albo załatw sobie stałe ip.

Racja mam internet z sieci orange. Dziękuje za odpowiedz :D

Opublikowano

A wiesz co zrobić żeby to naprawić ??

Opublikowano

Tak jak mówiłem napisanie do administracji o wyjątek dla ciebie lub skorzystanie z bramek proxy na internecie i wybranie sobie jakiegoś stałego ip :) Oczywiście potem można to zmienić . Chyba nawet w ustawieniach routera orange można samemu ustawić stałe ip .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...