Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana kasy

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wypadł mi ostatnio karambit doppler ceny wachają sie od 1.7k do 2.5k powiedzmy ze sprzedam do za 1.5k i dało by się jakimś sposobem wymienić kase na rl ? paypal czy coś ?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Hmm przy takiej kosie polecę ci wymienić ją na klucze tylko żeby ci sie opłacało , potem kupujesz jakieś skiny z naklejkami i dzieci się jarają i sprzedajesz je na allegro jak chleb biednym. Robisz się bogaty wyjeżdżasz na hawaje i tak to działa. Przez paypala dużo scammerów jest.

Opublikowano

za dużo pierdolenia licze raczej na łatwą kase. Dlatego pytam czy jest taka możliwość 

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dokładnie. Również polecam opskins.com. Sprzedałem już tam sporo skinów. Prowizja nie jest tragiczna. 

Aczkolwiek polecam Ci rozmienić to na więcej tańszych skinów. Typu asiimovy czy cuś. Łatwiej kupić coś za 30 euro, niżeli za 300 czy więcej ;d.

Ewentualnie wystaw na ebayu, ale opskins jest raczej szybszym sposobem.

Wystaw licytację na allegro

Marne szanse, że w Polsce to sprzeda :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Właśnie myślałem o tym opskins. Z paypala na konto i gotowe :) Tylko ciekawe czy jak wystawie za 1.5k czy ktoś głupi to kupi :)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Właśnie myślałem o tym opskins. Z paypala na konto i gotowe :) Tylko ciekawe czy jak wystawie za 1.5k czy ktoś głupi to kupi :)

Zawsze możesz sprzedać na zagranicznym forum np mpgh, ja bym zamienił na klucze i sprzedał no chyba, że potrzebujesz kasy na już.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Hmm przy takiej kosie polecę ci wymienić ją na klucze tylko żeby ci sie opłacało , potem kupujesz jakieś skiny z naklejkami i dzieci się jarają i sprzedajesz je na allegro jak chleb biednym. Robisz się bogaty wyjeżdżasz na hawaje i tak to działa. Przez paypala dużo scammerów jest.

Tylko ze jakby ktos okradł za 1,5k to by sprawa do policji doszla wiec watpie aby ktos takie cos próbował zrobić, ale polecam allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...