Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na anty uciekanie graczy z linii PvP.

klosowskipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam pluginu by gracze nie uciekali z pvp to znaczy by nie mogli wejść na teren spawnu i wpisywać /tpa, tpahere, /spawn, /home i /warp a i gdy się jest w pvp to na górnym środku ekranu był pasek hp ender smoka z napisem czerwonym Jesteś w pvp a gdy się skończy to na zielono nie jesteś już w pvp i po trzech sekundach się wyłączał. A i by całe bycie w pvp aby trwało przez 20 sek jeśli oczywiście nikt by nie uderzył.
Za dobro pomoc dam like :)

banner-3.png

Opublikowano

@anka990011

Chcę edytować czas jakim jesteś w pvp i to tyle tylko pamiętaj że chcę by nie mogli używać żadnych komend do puki jest się w pvp no i o pozostałych wymienionych wyżej rzeczach zależy mi na tym aby nie mogli wchodzić spowrotem na spawn w czasie pvp

banner-3.png

Opublikowano

CombatTagPlus

https://www.spigotmc.org/resources/combattagplus.4775/

BarAPI

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/bar-api/

a co do nie wracania na spawn, to albo przemieść spawn żeby żaden gracz nie mógł się do niego dostać inaczej niż wpisując /spawn lub poproś kogoś o napisanie skryptu/wstawki do ctp, że jak gracz zostanie uderzony to automatycznie plugin WorldGuard blokuje mu wejście na dany region przez te 20 sekund dzięki temu skryptowi.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...