Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika, programowanie, budowanie, konfiguracja!

Venom!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbyś podesłać jakieś screeny map na serwery, które budowałeś?  :)

All na PW. ;)

sygn.png

Opublikowano

@venom! jak masz za duzo wolnego czasu to idz na silownie a nie

Pisze skrypty na zamowienie !  :lenny:

Oczywiscie za darmo   :D

SHKWAAAD

Opublikowano

@venom! jak masz za duzo wolnego czasu to idz na silownie a nie

Gdybym był w stanie, to czemu nie. ;)

sygn.png

Opublikowano

xD osoby od wszystkiego chociaż w 1 kwestii mamy wspólność też mam dużo wolnego czasu itp. ale nie żule kasy D znam się prawie na wszystkim po trochu konfiguracja pluginów nie jest moją mocną stroną znam się na modach i komendach dużo planów ale kasy mało na ludzi co coś umieją .

bym najchętniej taką osobę zabrał na serwer . bo mówię pluginy nie są moją mocną stroną.

serwer prawie gotowy do startu jak wszystko będzie gotowe idzie na hosting na razie jest u mnie na pc . zarobki to raczej zależnie od tego czy ogarniesz jak zrobić płatne treści itp. .

Opublikowano

xD osoby od wszystkiego chociaż w 1 kwestii mamy wspólność też mam dużo wolnego czasu itp. ale nie żule kasy D znam się prawie na wszystkim po trochu konfiguracja pluginów nie jest moją mocną stroną znam się na modach i komendach dużo planów ale kasy mało na ludzi co coś umieją .

bym najchętniej taką osobę zabrał na serwer . bo mówię pluginy nie są moją mocną stroną.

serwer prawie gotowy do startu jak wszystko będzie gotowe idzie na hosting na razie jest u mnie na pc . zarobki to raczej zależnie od tego czy ogarniesz jak zrobić płatne treści itp. .

Co w związku z tym? Poza tym posądzasz mnie, że tylko kasę chce? Co prawda nie zrobił bym całego serwera od podstaw bez żadnych korzyści, ale to chyba zrozumiałe i bez przesady.

sygn.png

Opublikowano

Zapraszam Cię do skontaktowania się ze mną na TS3:

TS.Craft4u.pl

Nie jest to reklama TeamSpeak bo jak moderator zobaczy na TS nic nie ma i służy jedynie do kontaktu :)

Opublikowano

Zapraszam Cię do skontaktowania się ze mną na TS3:

TS.Craft4u.pl

Nie jest to reklama TeamSpeak bo jak moderator zobaczy na TS nic nie ma i służy jedynie do kontaktu :)

Nie ładnie nabijać posty. Nie mogłeś na GG tego napisać? ;)

sygn.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...