Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paradox Lajków na forum :)

GorszySortUsera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was ludzi pytanie, odnośnie paradoxu lajków.

Ogólnie pytam się, jak to jest możliwe, że np. Manager servera Antaris dodając news odnośnie servera, który każdy hejtuje prócz jego teamu, a koniec końców ma pełno like pod tematem, a ktoś kto po prostu mądrze mówi, co więcej mówi prawdę, nie dostaje ich tak duża, a czasem kończy z banem za pojechanie po ambicji?

Np. sprawiedliwość.

Opublikowano

Ten motyw powtarza się wszędzie. Ludzie wolą słuchać słodkich kłamstw, niż gorzkiej prawdy.

Opublikowano

Na tym forum ludzie lajkują jedynie posty "ważnych osób"  lub jakieś pociski po innych użytkownikach.

A no lub posty dziewczyn.

Trochę to dziwne, ale te lajki tak czy siak gówno dają.

Sprawiedliwość spoko gostek.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Norma,tutaj jest tylko lizanie dupska,widzą komentarz swojego guru to leci 50 lajków od wielu osób,może ich polubi :D Tak to wyglada na mpcforum,nie ma co sie oszukiwać. Widze posta normalnego usera i ma 0 lajków i zostaje zmieszany z gównem,a gdy napisze to ktos bardziej znany z forum to dostaje 30 lajków i jeszcze go pochwalają :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czyli te 6k postów, które są w dziale to czysty hejt?

2ooJCr7.png

Większość to ile? 70%? 80%? Idź się pucować gdzie indziej, bo w sumie wiesz, o co chodzi.

Harnaś zajmij się swoją ekipą, bo jak na razie mizerne efekty przynosi, a powstała chyba tylko, by kolejnym koleżkom rangę dać.

Opublikowano

Czyli te 6k postów, które są w dziale to czysty hejt?

2ooJCr7.png

no nie, bo ok. 1k to posty teamu :)

Tak 4500 to hejt.

np. Manager servera Antaris dodając news odnośnie servera, który każdy hejtuje prócz jego teamu

Patrz na swoją rangę, dodałem wyjątek, że prócz jego teamu każdy hejtuje.

Opublikowano

no nie, bo ok. 1k to posty teamu :)

Tak 4500 to hejt.

Patrz na swoją rangę, dodałem wyjątek, że prócz jego teamu każdy hejtuje.

Nie jestem w teamie antarisa, a uważam, że to dobra inicjatywa :) Jesteś za głupi by pojąc niektóre rzeczy widocznie.  W sumie nick adekwatny :yay:

Opublikowano

Nie jestem w teamie antarisa, a uważam, że to dobra inicjatywa :) Jesteś za głupi by pojąc niektóre rzeczy widocznie.  W sumie nick adekwatny :yay:

Niestety, ty jakoś bardziej przed szeregi się nie wybijasz. Na samym początku, projekt Antarisa był faktycznie czymś ciekawym. Punkt kulminacyjny to nie jest sam projekt a zachowanie zespołu. Tego chyba tłumaczyć nie trzeba, bo ktoś obserwujący temat, wie o co chodzi.

Opublikowano

Niestety, ty jakoś bardziej przed szeregi się nie wybijasz. Na samym początku, projekt Antarisa był faktycznie czymś ciekawym. Punkt kulminacyjny to nie jest sam projekt a zachowanie zespołu. Tego chyba tłumaczyć nie trzeba, bo ktoś obserwujący temat, wie o co chodzi.

Co? Dałeś propozycje i ją olali bo była c**jowa czy inny c**j? xD

Opublikowano

Boże jaki żal, wrzuca na forum prawdę objawioną i nikt nie docenia. A zła moderacja banuje użytkowników za nic.

Jak te 4,5k osób tak bardzo hejtuje, to niech się lajkują nawzajem. Ja lajkuję harnasia, bo ma rangę, bo wartościowe posty wnoszące dużo do tej społeczności.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Znajdź jakąś propozycje ode mnie i potem wypowiedz się ponownie :)

Opublikowano

Znajdź jakąś propozycje ode mnie i potem wypowiedz się ponownie :)

Wszedłem w Twoją zawartość z ciekawości i już wiem, że mam do czynienia z osobą, która żyje w przekonaniu "nie wiem, ale się wypowiem". :yay:

Opublikowano

Wszedłem w Twoją zawartość z ciekawości i już wiem, że mam do czynienia z osobą, która żyje w przekonaniu "nie wiem, ale się wypowiem". :yay:

Swoje wiem i lepsze to niż lizanie dupy na okrągło  :yay:

Opublikowano

Ludzie lajkują swoich guru, jakiś fajny sarkazm pociśnięty w stronę innego użytkownika, a coś co jest faktycznie trzeźwą wypowiedzią, omijają.

Ja tam nie lajkuję nic, ani tu ani nawet na fb (http://scr.hu/73gz/ez5oi), jestem chytry, bądź jak ja xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie dostajecie lajków, bo jesteście nieśmiesznymi trollami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...