Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200 zł

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , planuje kupić słuchawki i mój budżet wynosi 200 zł.

Najlepiej gdyby były z mikrofonem a jak nie to do 170 zł , bo 30 na mikrofon. xDD

Wiem bieda ale w reszte sprzetu zainwestowale. Możecie podać z 3 lub 2 modele i ja bym wybrał sobie.

Odrazu mowie ze nie mam karty dzwiekowej i nie chce .

Głownie gram w cs go.

imetin_logo.png

Opublikowano

Superlux HD669 i Zalman Zm mic 1. Moźesz teź poszukać uźywanych Taksyarów Po80

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Creative Aurvana Live!

Jak dla mnie najlepsze w tej cenie, a miałem także krakeny ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Creative Aurvana Live!

Jak dla mnie najlepsze w tej cenie, a miałem także krakeny ;)

o ile CALe dobrze grają, to na integrze tracą znacznie potencjał, no i ich jakośc wykonania to lipa

najtańsze słuchawki z mikro warte rozważenia to luxy hmc631

­

Opublikowano

o ile CALe dobrze grają, to na integrze tracą znacznie potencjał, no i ich jakośc wykonania to lipa

najtańsze słuchawki z mikro warte rozważenia to luxy hmc631

możliwe bo zazwyczaj słuchałem z ajfona a z niego przyjemny dźwięk jest i na zew karcie

Opublikowano

Ja od siebie polecam Creative Aurvana Live.

Nie bierz gamingowych syfów w 99% to badziew z podpicowanym basem i tyle...

CAL mam od 4 lat i nawet nic nie trzeszczy do dziś, wszystko jak w dzień zakupu. Używam do nich zewnetrznej karty dzwiekowej i dzwiek jest wysmienity.

W cs:go kilka razy mnie kickneli z serwa bo ustawilem scout mode w karcie dzwiekowej i slyszalem kazdy krok.

Muzyka, gry, filmy - 10/10

Polecam.

Opublikowano

@qiuas fakt tylko kolega nie ma chyba zewnętrznej dobrej dźwiękówki. A na integrze grają po prostu dobrze :D sam mam je bardzo długo i tak samo jak kolega wyżej są w idealnym stanie z zewnątrz jak i pod względem muzyki. Do poprawy dźwięku można jeszcze zrobić recabling wtedy to już wgl miodzio. Wiec nie rozumiem "złej jakości wykonania". Ze błyszczący plastik? Ja nadal nie mam rys, a rzucam nimi :D

Opublikowano

@qiuas fakt tylko kolega nie ma chyba zewnętrznej dobrej dźwiękówki. A na integrze grają po prostu dobrze :D sam mam je bardzo długo i tak samo jak kolega wyżej są w idealnym stanie z zewnątrz jak i pod względem muzyki. Do poprawy dźwięku można jeszcze zrobić recabling wtedy to już wgl miodzio. Wiec nie rozumiem "złej jakości wykonania". Ze błyszczący plastik? Ja nadal nie mam rys, a rzucam nimi :D

Ja sie z bolem przyznam ze mi kilkanascie razy spadly z powyzej 1m i kilka razy odjechalem krzeselkiem ze sluchawkami na uszach z impetem ze az z wejscja sie odpiely ale nic sie nie stalo. A bylo tak wiele razy.

Jak rowniez nie rozumiem osob ktore pisza ze slabo wykonane czy cos.

Nawet na integrze dobrze mi graly a zawsze mozna pobrac equalizer z neta i poprawic troche jakosc dzwieku.

Opublikowano

Polecam Rejzer Kraken, sama używam :) Lecz w sklepie media markt kosztują one 380 zł ale może na allegro albo na innych sieciach znajdziesz taniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...