Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odróżnić męski zegarek na rękę od damskiego?

Dienga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnią się głównie kolorystyką.

Jest między nimi duża różnica, wpisz w Google Grafika: zegarek damski, zegarek męski. Ciężko tego nie odróżnić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak wyżej. Szukam w google i nie mogę nic znaleźć na ten temat.

Boisz się, że damski kupisz? Głównie rozmiar. Kolory nie mają znaczenia, bo nawet mężczyźni noszą różowe rolexy.

Opublikowano

Boisz się, że damski kupisz? Głównie rozmiar. Kolory nie mają znaczenia, bo nawet mężczyźni noszą różowe rolexy.

Nie, ten to nie jest nówka, tylko znalazłem w szufladzie japoński zegarek analogowy z lat 90 i mam zamiar go naprawić. Bransoletka jest z stali nierdzewki, przy zegarku jest szeroka a potem się zwęża. W google nie znalazłem takiego ale sam sądzę na 80% że to męski, co najwyżej upewnię się u zegarmistrza.

Opublikowano

Być idiotą to przygoda. Podoba się to chodzisz , a nie przejmujesz się zdaniem innych czy męskie czy damskie ... Ech ta gimba

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No jak to jak, zegarki damskie zwykle są dużo cieńsze, złote, mają ładne bransoletki no i mniejszą tarczę :)

Porównaj sobie np. tutaj: http://modica.pl

A ponadto polecam zrobić tam zakupy jeżeli chcesz porządny złoty zegarek bo mają naprawdę tanio :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...