Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się w tych czasach tworzyć serwer Prison?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałbym was zapytać czy ktoś zna jakiś serwer Jailbreak lub grywa(ł) na takowym. Czy uważacie że w obecnej erze serwerów EasyHc, serwer typu Prison ma prawo bytu i szansę na wybicie się?

Co was najbardziej nudziło w tym typie serwerów i co chcielibyście zobaczyć?

Serwer typu Prison to serwer na którym odgrywamy rolę więźniów, mamy sektory i pniemy się coraz wyżej, aż do ostatniego.

Opublikowano

Nikt nie gra? Wczoraj byłem na takim serwerze i ponad 50 graczy online.

Niestety takie serwery już nie są popularne i nie za bardzo ktoś będzie na nim grał.

Jednak jeśli tworzyłbyś takowy serwer polecam podpiąć się do jakiejś sieci serwerów minecraft (mini-games) i zainwestować w reklame.

@KeragosPL

Fajnie, że nabijasz posty. To, że jest taki tryb w cs i nazywa sie "prison" czy tam "jailbreak" to nic nie znaczy.

Widać jakie masz pojęcie na temat tych gier.

Opublikowano

@ninja12412 Prosze cie nie upokarzaj się bardziej niż już to zrobiłeś . Mówie jak jest widze że nigdy nie grałeś w nic poza minecraft . Jest taki tryb w cs'ie to po kij go kopiować ? No sory ale nie mam tak zrytej bani żeby grać w kocki z jakimiś kijowymi mechanizmami jak do wyboru mam serwer cs rozwiniety 100x bardziej wiec prosze cie ale nabijac posty to jak na razie ty tutaj możesz . Radze koledze żeby zrobił serwer minigames/eassyhc bo takie są teraz na topie proste młody. Na Rpg serwerach cieżko się wybić chyba że masz wybitną ekipe, robienie serweru na sam prison to jest żart a nie serwer . 

3 gry na których takowy tryb istnieje i polecam sobie to zakupić a nie bawic sie klockami : GarrysMod,CsGo,cs1.6 

Opublikowano

Jeśli byłby dobrze zrobiony, ekonomia zbalansowana, zadania ciekawe to myślę, że znalazłby swoich zwolenników.

Konieczna byłaby porządna reklama i oczywiście ts, on bardzo wzbogaca rozgrywkę.

5SlQjTQ.png

Opublikowano

Chłopie nie opłaca się teraz dużo osób gra na easy hc sky wars i na creative np vertez.pl wszyscy sky wars a mineserver każdy creative a na priston mało osób gra

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie możnaby zrobić.

Wszystko co nie jest HC - grałbym.

Żygam już hardkorami.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

@MrG2K

EasyHC to nawet nie leżały obok hardcore, więc proszę z łaski swojej nie obrażaj szlachetnego trybu Hard.

Hard:

Nic poza logowaniem tutaj nie ma, brak działek, gildii, spawnu, nic. Singleplayer w multi. wszystko może Cię zabić, okraść itd.

EasyHc:

Spawn, darmowe jedzenie, działki, vipy i inne gówna.

Też rzygam już easyhc bo to gówniany tryb, ale cóż prawda jest taka że easyhc nawet obok prawdziwego hardcore nie leżał więc!

Prison były fajne jakoś rok temu, sam grałem na 2 ale szybko mi się znudziło, ograniczona mapa [więzienie] i kop godzinami żeby coś zdobyć, gdyby było jeszcze urozmaicenie w stylu miasto za więzeiniem i w murach możnaby [w niektórych miejscach] kopać przejścia, uciekać a potem ukrywać się przd pościgiem to byłoby już coś, np raz dziennie zmieniać miejsca gdzie można mur zniszczyć ;)

TEMAT

Opublikowano

Ja bardzo chętnie bym zagrał na takim serwerze... jednak musiałby być w jakikolwiek sposób urozmaicony żeby po pewnym czasie ciągłe kopanie nie stało się nudne. ;p

Opublikowano

teraz tylko liczy sie "skil w piwipi" i to jakie masz skrypty do minecrafta.

wejdziesz na serwer byle jaki to masz na czacie; "rucham ci matke cwelu", "nie prawda bo ja tobie rucham", "spierdalaj zjebie".

wejdziesz na jakiś kanał na youtube to masz zalane reklamami z opisem; "prawdziwy izi hardkor", "tylko tutaj bedziesz sie klepal jak nigdzie indziej", "wejdz, wykop i idz na klepe".

kiedyś by to przeszło, bo nawet chciałem robić taki serwer (@1373230489-U611928.pngScientist. hehe pamietam to) ale teraz.. nie ma szans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...