Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie komputera do gier

NidoranChannel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż sprawa przedstawia sie tak zegdzieś 7 miesięcy temu przeprowadzilem sie do Angli zostawiajac mój PC,zresztą nie działał tak jak trzeba, wylaczal sie podczas gry. Raczej sprawa zasilacza. Wiec mam do dyspozycji trochę pieniedzy i tamten komputer bo niedlugo zostanie sprowadzony. Jest tam i7 2600k 4gb ramu jakas karta słaba. Wiec chcialbym dolozyc do niego kolejne 4gb ramu, karte Radeon R7 260X, nie wiem jaki zasilacz i czy dac nowa plyte glowna (co do niej zastanawialem sie nad 970A-G43). Zestaw chcialbym zrobic pod GTA V przede wszystkim. Napiszcie mi co o tym sadzicie fachowym okiem poniewaz nie wiem jak to bedzie dzialac, wszystko jak najtansze i dobre, wiadomo;)

Opublikowano

Napisz najlepiej co dokładnie masz, bo aby dobrać odpowiedni RAM trzeba wiedzieć jaką masz kość. Płytę główną też podaj. Obudowę... No, ogólnie wszystko.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...