Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GameGuard

nofart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem wygląda na pierwszy rzut oka typowo ale nie ma nie potrafie sobie z nim poradzić. Więc tak mój problem polega na tym, że włączam grę Metin2 następnie wybieram sobie postać wchodzę do świata pogram przez około 10 sekund i trach obraz z gry znika wyświetla się małe okienko z nazwą "GameGuard Error" a do tego jeszcze na środku tej małej ikonki nie pisze dokładnie jaki error np 110, 500 itp (jak to jest w wielu poradnikach na temat tego rodzaju błędu) tylko jakieś dziwne literki/znaki których nie znam. Próbowałem już instalować jeszcze raz Metina , wyłączałem całkowicie antywirusa, przeinstalowałem na inny dysk ale nic zupełnie to nic nie działa. 

Edit. 

Dodaje fote 
http://ifotos.pl/zobacz/Beztytulu_sexawne.png

Opublikowano

Wyłącz teamspeaka/skype i wszystkie inne programy działające w tle, mogą one negatywnie wpływać na proces gry, która traktuje je jako cheaty i zamyka grę.

Najlepiej napisz na support metina. Tam przestudiują Twój problem i pomogą Ci, jeśli nasze rady Ci nic nie dadzą.

who cares?

Opublikowano

nic to nie dało, dodatkowo usunąłem wszystko związanego z metinem i gameforge i wszystko pobrałem na nowo nic nie pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...