Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z music botem w net-speak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak bot jest wykupiony do 25 tego miesiąca ale bot znikł jakąś godzine temu i panelu wyskoczyła informacja że licencja wygasła ale bot jest wykupiony do 25...

graphic.png

Opublikowano

@Kruzoo - napisz do supportu co jest z twoim botem. A jeśli interesuje Cie darmowy musicbot to poczekaj aż moderator zaakceptuje mój post w dziale współpracy.

Opublikowano

@Kruzoo - tak jak pisałem napisz do supportu net-speaka a na pewno uzyskasz odpowiedzi dlaczego masz napisane, że twoja licencja wygasła.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pare pytan:

-masz dostep dalej do bota ? (tez to mialem i supp kazal mi reinstalowac bota bo mialem jeszce to opcje poprostu blad systemu)

-jak wyzej masz dostep do bota ?

-jesli chcesz do supp piszac to nie musisz piszac podan tylko napisz twoja sytulacje a ci pomoga od razu.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć pełny dostęp do bota muzycznego polecam kupić sobie byle jaki tani serwer VPS, oczywiście takie którego IP nie jest wycięte przez zabezpieczenia firmy HosTeam i zainstalować sobie tam SinusBot'a który jest świetną aplikacją i ku mojej opinii zdecydowanie lepszą niż MusicBot. Dodatkowo będziesz mógł sobie włączyć dwie lub sześć instancji bez dodatkowych opłat. Instalacja jest banalna i można sobie z nią poradzić posiadając podstawową wiedzę na temat obsługi systemów Linux, dodatkowo jest dość dobry poradnik na stronie producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...