Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu ?

015435

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu wy kur.wa jecie mięso, nie rozumiem tego. Jest 2016 rok  a ludzie w polsce nadal wpierddalają ze smakiem wieprzowe, drob czy wołowe mięso

o którym wiadomo że jest zaje,biscie nie zdrowe a w dodatku smakuje jak gówno. Czemu jeszcze nie odkryliście weganizmu ? Przecież nie na darmo normalny 

wschód wyrzeka się mięsa na rzecz warzyw. Cywilizacja panowie, jeszcze zacznijcie jakieś brudne kaczki albo dziki z pasożytami jeść. 

Zapraszam do dyskusji czemu weganizm i roślinki są lepsze od tłustych śmierdzących zwierząt 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Słaby troll. ;_; Jem to co lubie. Poza tym mięso też jest zdrowe, wszystko zależy od postaci w jakiej je spożywamy. Śmierdzące? To pewnie Ci zepsute sprzedali. :D

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

no jak się sugerujecie reklamami okrasy albo forum sfd to sądzicie że mięso to najlepsze zródło białka. Polecam otworzyć się na zagraniczne portale, gdzie są normalne badania a pryzmat zdrowony nie jest oceniany przez to ile ci na łapie przybędzie albo to że twoja babacia je świńskie mięso i żyje już 90 lat

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Podaj jakieś info, że wschód wyrzeka się mięsa, jak nie to wypierdalaj jeść trawę.

Opublikowano

jedzą mieso bo nie sa pedalkami w rurkach takimi jak ty :) i nikomu tego nie zabronisz prawdziwy chlop w*******a mieso a takie pizdeczki jak ty beda jesc jakaś trawę 

46rj9t.jpg

kiedy temat dlaczego oddychamy powietrzem ? 

Opublikowano

nie tak agresywnie, w sumie to normalnie dla świniożerców. Bo teraz tyle tam jest sterydów że cykl bez bicie w dupe zrobisz.

Poza tym wystarczy spojrzeć na twoje zdjęcie profilowe, czemu wegenizm jest lepszy

@karol 

prawdziwy chłop co cuchnie wódką, potem i jakimiś viceroyami, wpierdalający golonke w zalewie ze smalcu

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Konkretnie c*****e prowo. Gdybyś rzeczywiście sprawdził te badania, to byś się dowiedział, że dieta bez mięsa jest niezdrowa, bo to po prostu nienaturalne dla człowieka, żeby nie jeść mięsa.

Opublikowano

nie tak agresywnie, w sumie to normalnie dla świniożerców. Bo teraz tyle tam jest sterydów że cykl bez bicie w dupe zrobisz.

Poza tym wystarczy spojrzeć na twoje zdjęcie profilowe, czemu wegenizm jest lepszy

@karol 

prawdziwy chłop co cuchnie wódką, potem i jakimiś viceroyami, wpierdalający golonke w zalewie ze smalcu

Słabe prowo, nie tylko "sterydy" jedzą mięso. Odwołuj się też do zwykłych ludzi lub zamknij temat, bo prowo c*****e.

Opublikowano

Konkretnie c*****e prowo. Gdybyś rzeczywiście sprawdził te badania, to byś się dowiedział, że dieta bez mięsa jest niezdrowa, bo to po prostu nienaturalne dla człowieka, żeby nie jeść mięsa.

tak samo nienaturalnie jest używanie komputera, czasy się zmieniają  technologia żywienia się zmienia. 

Ja jestem od roku weganinem i czuje się lepiej dużo lepiej. Staram się "nawrócić" innych, może zobaczycie za pięć lat w telewizji bo jak wiadomo polska to 

zacofany kraj. Trudno 

Słabe prowo, nie tylko "sterydy" jedzą mięso. Odwołuj się też do zwykłych ludzi lub zamknij temat, bo prowo c*****e.

ale ty debilko umiesz czytać ze zrozumieniem

mięso które wpierrdalasz zawiera sterydy

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

tak samo nienaturalnie jest używanie komputera, czasy się zmieniają  technologia żywienia się zmienia. 

Ja jestem od roku weganinem i czuje się lepiej dużo lepiej. Staram się "nawrócić" innych, może zobaczycie za pięć lat w telewizji bo jak wiadomo polska to 

zacofany kraj. Trudno 

Prawd jest tyle, ile osób głoszących. Jestem szczęśliwy, że dołączyłeś do grona tych spierdolców, ale swoją prawdę zachowaj dla siebie, bo tutaj lubimy wpierdolić soczystkego, krwistego steka, schabowego. Idź żryj siano i ciesz się ze swojej wolności i wyboru.

@015435 mięso spożywam bardzo długi czas, ćwiczę na siłowni(bez suplementów) i nie zauważyłem działań anabolicznych.

Może mają, jak kupujesz gówniane, najtańsze mięso produkowane w masowych ilościach dla biedronki i innych tanich marketów

Opublikowano

Tyle w temacie

śmieszne obrazki to w sumie spam w tym temacie

ja tu licze na konstruktywną dyskusje, ale przeważnie tak jest że ci zatwardziali mięsożercy nie dopuszczają do siebie nic

bo mięsko jest najwalniejsze 

jak to można jeść pyrki z kiszonym bez schabowego

jak to tak nie zjeść golony z piwskiem 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Mnie to tam nie obchodzi co jest w tym mięsie a do niczego zmuszać się nie będę.

Poza tym oczywisty troll.

VNp6c2U.png

Opublikowano

ja tu licze na konstruktywną dyskusje, ale przeważnie tak jest że ci zatwardziali mięsożercy nie dopuszczają do siebie nic

Z takimi debilami jak ty nie ma sensu wchodzić w dyskusje ;) idz zrob temat dlaczego oddychamy albo zrob temat ze czlowiek to najwieksza zaraz ziemi :D.

@karol 

Lepsza wodka i viceroye niz jakis pedalski e papieros ktory smierdzi malinkami czy truskawkami :) 

Opublikowano

Chcesz konstruktywnych opinii, a sam pierdolisz głupoty.

Elo

Opublikowano

Bez mięsa człowiek nie jest w stanie normalnie funkcjonować ..

Jest... ;_; gdyby nie był w stanie to by zdechł.

Ja nie jem mięsa od pół roku i nie narzekam na brak żadnych składników, grunt to dostosować sobie dobrą dietę, a czemu z kolei nie jem mięsa? I z przyczyn moralnych, ale także albo i nawet głównie z powodu szpikowania mięsa antybiotykami, sorry nie jestem chory aby brać antybiotyki.

#Pozdro_600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...