Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Most Wanted 2012 - problem z wczytywaniem gry

Krystekize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Jak wszyscy wiecie, niedawno był NFS Most Wanted (2012) za darmo na Originie.

Mój kumpel pobrał NFS'a. Naciska dowolny klawisz i zaczyna się ,,ładowanie".

Ma mocnego kompa WIN 10. (Mogę podać jak ktoś chce parametry i to wszystko).

Ładuje mu nonstop i nie może przestać. Nic się nie dzieje. 

Wiecie może co robić? Próbował wiele wiele rzeczy i nic. Może wy coś wymyślicie...

Pozdrawiam, Krystian.

Opublikowano

Znajomy problem :) Wieczny "loading screen" ... Więc niech spróbuje zrobić tak:

- Jak ma jakieś znaki specjalne w nazwie to usunąć. (Wejść na ea.com, zalogować się i wyedytować ID konta i usunąć te znaki czyli wykrzykniki, pytajniki, kropki, -, _, $$ itd. ma nie być.)
- Jak nie potwierdził e-maila to niech to zrobi.

Daj znać czy bangla. Jak nie to jeszcze coś spróbuje wymyśleć. 

Opublikowano

Również mam z tym problem, email mam zaaktywowany, znaków specjalnych w nazwie nie mam, jakieś fixery zainstalowałem nic to nie dało. Jeszcze spróbuję z crackiem czy zadziała - jeżeli z crackiem bedzie działało ... to wina leży po stronie origina najwidoczniej

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

I tak może być, aczkolwiek nie ma się co poddawać, u mnie w końcu puściło :)
Jeszcze można zrobić tak:

- DirectX End User -> https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=35&44F86079-8679-400C-BFF2-9CA5F2BCBDFC=1

- .NET Framework 4.0 -> https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851

- Usunąć folder "Criterion Games" z "Dokumenty"

Linki zaufane, w końcu Microsoft.
Zainstaluj to i daj znać czy coś drgnęło.

Opublikowano

A to ciekawe, z crackiem gra działa pięknie (60 fps stałe, zero zacięć), a bez nawet się nie wczytuje. Próbowałem na innym koncie (w koncu jest darmowy ten nfs) i to samo. Widocznie origin albo cos jest nie halo z logowaniem.

EDIT: Zaraz popróbuje twoje sposoby raven.

EDIT2: Nic nie rusza, ciągle przewijają się slajdy i tyle. Chyba podziękuję sobie za tą grę bo to masakra jest :/

EDIT3: Gdy chciałem pograć sobie na cracku (juz miałem dosyć próbowania naprawy tego problemu) pojawiło się "Wieczne Wczytywanie". Nie wiem co jest tego powodem, teraz zostawiam komputer na noc z odpalonym MW2012. Mam nadzieje że ktoś szybko znajdzie rozwiązanie :/

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Ale cholerstwo... Sprobuj Tryb zgodnosci z Win7 ew inny system oprócz WinXP. Ostatecznie do przeinstalowania cały Origin.

Przeglądne później jakies fora zagraniczne, może coś przeoczyłem. ;)

@Edit

Jaką masz nazwe konta w Windowsie?

Opublikowano

xyz, lecz i tak juz odinstalowalem tą grę ale i tak dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze uda sie cos zrobić na ten błąd :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...