Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zadanie dnia działa?

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, działa wam zadanie dnia? Mi osobiście nie. Nie wyświetlają mi się w ogóle.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dlatego, że zmienili to i nie będzie już codziennie zadań tylko CHYBA raz na tydzień za te 30 gemów + nagroda za logowanie jest przywrócona do gry.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Hi-Rez trochę namotał z tym systemem. Nie wiem dlaczego, ale go częściowo wycofał. Na razie przywrócone zostały nagrody za logowanie, ale to raczej zastępczo. Misje mają być, lecz w innej formie, bo tamta była niejasna i dziwnie działała. Dlatego zadania dzienne są obecnie zawieszone. 

Opublikowano

Nie Alfa, oni wycofali bo ludzie biedni się skarżyli, że nie mają kiedy robić misje.

Może niedługo coś kompletnie innego wprowadzą, trzeba obserwować smite na twiterze, bo oni tam cały czas informują, pytają i tak dalej.

Tak samo Reddit, też tam cały czas siedzą ludzie z Hirezu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Glupie dzieci, co takiego niezrozumialego maja w tych zadaniach? Wygraj mecz magiem x2 takie kur** trudne do zrozumienia? System byl z*******y...

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

To chyba dzisiaj wycofali, bo mi rano jeszcze normalnie działało i zaliczyło. ;)

Ogólnie to system ciągle działa i można wykonywać te zdania, a nagrody są przydzielane normalnie. ;) 

W każdym razie oczekuje on na modyfikacje i ostateczne potwierdzenie.

Opublikowano

Dzieki temu systemowi gralem arene z 4 hunterami. Kazdy mial questa. Potroila sie liczba instant lockerow. Malo kto chcial balansu nie mowiac juz o rozmowie na temat preferiwanego teamu

Opublikowano

Dlatego gra się ze znajomymi i każdy wybiera tak, aby było dobrze.

Zadania są na tydzień.. Chociaż jak dla mnie 2 to zdecydowanie za mało.. Poprzedni system był o niebo lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...