Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kosztuje oryginalny Minecraft?

ProDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo taniej....

PC = 5~15 zł

PS4 = 65~85 zł

15 zł za MC?;o

Daj link to kupuję tysiąc sztuk od razu. ;d

Minecraft to koszt około 90 złotych. Czyli PSC za 100zł. Swoją drogą nie wiem czy jest płatność PSC, zawsze możesz zrobić przelew na poczcie. Nie musisz być pełnoletni.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Cena minecrafta zależy od kursu waluty - Euro. Jest możliwość zapłaty przez PaySafeCard, jeden minus to taki że masz określone wartości: 20, 30, 50, 100 itp.

Za 100 powinno wystarczyć, swego czasu jak euro stało dość wysoko (jak ja kupowałem) cena wynosiła 100,99zł chyba to musiałem jeszcze dokupić za 20.

Najlepiej sobie to sprawdzić w ten sposób: rejestracja na minecraft.net > Zakup minecraft czy tam giftcode > wybierasz płatność i inne bajery i przekierowywuje na stronę PSC gdzie masz dokładną cenę w złotówkach (przynajmniej dawniej tak było, teraz paysafecard się zmienił nie do poznania xp). Nie musisz od razu za to płacić, więc możesz zobaczyć :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

15 zł za MC?;o

Daj link to kupuję tysiąc sztuk od razu. ;d

Minecraft to koszt około 90 złotych. Czyli PSC za 100zł. Swoją drogą nie wiem czy jest płatność PSC, zawsze możesz zrobić przelew na poczcie. Nie musisz być pełnoletni.

Wystarczy na Allegro wpisać Minecraft i wybrać opcję na komputery to już masz giftcode. ;)

Opublikowano

­Najlepiej kupić oryginał przez minecraft.net za 80zł i samemu określić swój nick. Na allegro to kij wie co kupisz

41468d1996045.gif

Opublikowano

Ten za 15 zł to jest na inny region ... po jakimś czasie takie konta są banowane, proponuje kupować tylko z sprawdzonych źródeł.

4.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wejdz na minecraft.net kup legalny kluczyk

miej swiadomosc ze dajesz im hajs i kupujesz GRE

a nie kupujesz kod z wrecz czarnego rynku

nie dajac nikomu profitu tylko rosjanowi 

to jak byś kupił 100 pustaków i zbudował z nich 

szałas

tyle samo sensu

Opublikowano

Legalny klucz od Mojangu kosztuje około 90 zł jednak poleciłbym kupić na allegro w granicach 50 zł. Te tańsze to fake'i albo będą banowane więc radzę zachować ostrożność i kupować od zaufanych sprzedawców.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie polecam kupować z G2A ani allegro bo tam dostajesz w 95 % przypadków passy a nie kod do gry wiec dostęp do gry może mieć 20 innych osób i wystarczy ze gościu zmieni hasło i pieniądze w błoto. Najlepiej na minecraft.net za około 100 zł :)

Opublikowano

G2A, powiem tyle kupilem i zabrali mi konto więc -

Polecam minecraft.net prosto od twórców i bezpiecznie.

Opublikowano

We wrześniu na G2A.com kupiłem konto minecraft za 12zł :D zmieniłem passy i sprzedałem za 80zł :P

Pisząc do mnie, w swoim poście proszę umieść " @Kaxers1212 " .

Z góry dzięki.

Opublikowano

Tylko uważaj na "tańsze wersje", są sprzedawane kilku osobom na raz itd. Kupuj tylko z oryginalną wersje ­ze strony minecraft.net :)

04:20

Opublikowano

można też próbować kupić na allegro mi udało się wychaczyć za 25 zł i dziala juz 2 lata

Opublikowano

Ja kupowalem to placilem 86zł chyba, wszystko zalezy od kursu euro.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...