Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Design drona

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie było ze daje bonus do rakiet 1% za każdy a jak się ma wszystkie to dodatkowo 5% cooldowna na rakiety

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

W sklepie było ze daje bonus do rakiet 1% za każdy a jak się ma wszystkie to dodatkowo 5% cooldowna na rakiety

To on sie zalicza nie do wygladu lecz bonusu. Jak havock i herc

Opublikowano

Czy osoby sie tu wypowiadajace wiedza o co mi chodzi? bo po wypowiedz tluczka wnioskuje ze nie

Zostaw like

Opublikowano

Czy osoby sie tu wypowiadajace wiedza o co mi chodzi? bo po wypowiedz tluczka wnioskuje ze nie

Ten pierwszy design daje wygląd a ten drugi bonus. Nie są takie same.

Opublikowano

Jeśli wstawisz na slot C - zostanie Ci przyznany wygląd drona. Jeżeli na S - zostanie Ci przyznana funkcja designu drona. 

Jeśli chodzi czym się różnią DD-D-01 od DD-D-02 to jedynie się różnią wyglądem. Efekt ten sam.

Opublikowano

Jeśli wstawisz na slot C - zostanie Ci przyznany wygląd drona. Jeżeli na S - zostanie Ci przyznana funkcja designu drona. 

Jeśli chodzi czym się różnią DD-D-01 od DD-D-02 to jedynie się różnią wyglądem. Efekt ten sam.

w sedno, /cls

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...