Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na takim serwerze pod tryb PvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Pewnie większa część "starszych graczy" będzie kojarzyła ten serwer. Był to serwer pvp z fosą, 1 shot 1 kill (łuki), potki, hard, 1vs1. Wkrótce  po starcie doszłoby:
- Chest PVP
- PVP z klasami np ninja tank itp.
Nie chciałbym robić zbytnio dużo rzeczy, bo może się okazać serwer niewypałem, ale jeżeli zawita jakieś grono na nasz serwer z miłą chęcią będę go rozwijał. Ip oczywiście będzie takie jak kiedyś czyli zaczpvp.pl *nie jest to reklama bo serwer nie istnieje*

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Chętnie zagrałbym, mam słabość do serwerów PvP i ostatnimi czasy długo na nich przesiaduję, ale sęk w tym,  że zwykle jest na nich masa ludzi na odpałach, wiec jakbyś znalazł taką administracje, że o każdej godzinie ktoś jest, kto może zbanować ewentualnych cheaterów, czemu nie!

Opublikowano

Pamiętam ten serwer ;) Był megaaa. oczywiście zagrał bym.

O

/V\

/''\

Opublikowano

pamietam ten serwer... masa nonskilli z aurami i antyknockami...

jak  to ogarniesz to bym zagral...

@xCzuowiekBanann

Postaram się na poziomie zaawansowanym zablokować tego typu graczy (cheaterów).

Chętnie zagrałbym, mam słabość do serwerów PvP i ostatnimi czasy długo na nich przesiaduję, ale sęk w tym,  że zwykle jest na nich masa ludzi na odpałach, wiec jakbyś znalazł taką administracje, że o każdej godzinie ktoś jest, kto może zbanować ewentualnych cheaterów, czemu nie!

@SuperSpaceGamer

U nas będzie najprawdopodobniej coś takiego, że będzie zautomatyzowany system banów + kilka adminów. Napewno będzie wygrywacz killaury, macro.

Ja nie pamiętam ^^ Po opisie raczej mało ciekawie to wygląda.

@1361622928-U485574.pngBilbosz

W publikacji serwerów wkrótce postaram się jak najlepiej przedstawić serwer :)

jagby serwer był dobrze zrobiony to bym zagrał :)

@Wulgen

Oczywiście, że będzie dobrze zrobiony, lecz nie mówie że już od razu nie będzie żadnych błędów. 

Pamiętam ten serwer ;) Był megaaa. oczywiście zagrał bym.

@KrejZi1337

:)

Jeżeli byłaby miła atmosfera i nie byłoby cheaterow no to jak najbardziej na +

@1361622928-U485574.pngyolinho

Miejmy nadzieje, że będzie jak najmniej cheaterów. 

--------------------------------------

Starałbym się jak najbardziej dopracować serwer. Może nie było by widać tego na 1 edycji aż tak bardzo, ponieważ nie chce robić dużo dla 1/2 osób, ale na drugiej przy jakiejś fajnej ilości graczy mógłbym nawet dodać Castle moda. Nawet teraz mógłbym go dodać, ale nie za bardzo ma to sens :) Wkrótce dojdzie również strona www na której będzie widniał sklep, ranking. W sklepie będzie można kupić najprawdopodobniej tylko unbana. Nie chciałbym aby dodać range vip, że vip ma 3 koxy na np fosie a zwykły gracz 1. Byłaby to za dużo przewaga, więc serwer nie będzie p2w.

Prosiłbym też o wybranie mapy (wejdźcie w mój profil -> tematy -> Który spawn na serwer pvp lepszy?)

­

Opublikowano

nie ja bym nie zagrał ponieważ to nie jest nic oryginalnego tylko kopie serwerów 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

nie ja bym nie zagrał ponieważ to nie jest nic oryginalnego tylko kopie serwerów

Mało serwerów posiada castle moda, ogólnie malo serwerów jest pvp. Zapomniałem, po jakimś czasie doszłoby również souppvp

Opublikowano

Mało serwerów posiada castle moda, ogólnie malo serwerów jest pvp. Zapomniałem, po jakimś czasie doszłoby również souppvp

Na pewno tak ale moja znanie jest jednoznaczne Nie zagrał bym 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Na start serwer powinien mieć domenę,stronę i itemshop.

Powinien być rozbudowany,ciekawy,mieć sporo dodatków,bez lagów itp.

Jeżeli PVP to nie powinno to być zwykłe PVP tylko z mini grami dungeonami i skrzynkami.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...