Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zapowiedź darmowego ITEMSHOPu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ISHOPNoRcon

Siemka! Chciałbym wam zapowiedzieć całkiem darmowy ItemShop.

Wyróżnia się tym że nie wymaga Rcon i MySQL aby się połączyć ze serwerem.

Co do zasady działania, hmmm :) dowiecie się przy publikacji oficjalnej wersji :P.

IS posiada możliwość obsługi ProfitSMS, HomeDay i DotPay.

Nie obyłoby się bez PA (panelu admina). W którym można dodawać, edytować oraz usuwać oferty, do każdej z nich można dodać nieograniczoną ilość voucherów.

Do PA logujesz się danymi które podajesz podczas instalacji. W PA można dodać nowych administratorów, jak ich usunąć czy zmienić im hasło.

Wyświetlanie ofert to standard. Nazwa oferty i jej ikona (jeżeli ustawisz). Po kliknięciu na ofertę otwiera się strona która wygląda tak:

wof.png

Może i nie jest jakoś WOW ale IS jest darmowy xD.

Ponadto po kupnie oferty jest zapisywany nick oraz oferta do historii w razie problemów.

Prace nad projektem nadal trwają i nie ukrywam - przydałaby mi się pomoc iż mój komputer uległ wypadku więc teraz mam mało czasu.

Każda osoba chętna a znająca się na CSS/PHP zapraszam na PW

Zapraszam do komentowania i pozostawiania swoich sugestii

PLANOWANA PUBLIKACJA IS TO 20.02.2016

Pozdrawiam 

Opublikowano

Bardzo ciekawy ten pomysł innego łączenia się z serwerem oprócz RCON.

Jeżeli można to poproszę zdjęcia i czekam na oficjalną wersję żebym mógł sobie go przetestować. Kiedy mniej więcej można się spodziewać końca prac?

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Czekam na Screeny i Download by przetestować ^^ Pomysł ciekawy zobaczymy jak będzie z wykonaniem.

Opublikowano

Właśnie IS gotowy praktycznie całkowicie xD. Muszę poprawić tylko edytowanie ofert i poprawić estetykę (to największy problem) wyświetlania ofert na stronie głównej, co do panelu admina, nie przywiązuje wielkiej wagi do wygląda a do funkcjonalności :P

@Edit

Opublikowano

Właśnie IS gotowy praktycznie całkowicie xD. Muszę poprawić tylko edytowanie ofert i poprawić estetykę (to największy problem) wyświetlania ofert na stronie głównej, co do panelu admina, nie przywiązuje wielkiej wagi do wygląda a do funkcjonalności :P

@Edit

Kiedy tak sklep by w finalnej części został udostępniony?

Opublikowano

Hmmm, spróbuję max do 2 tyg, po prostu teraz mam mało czasu jak napisałem w temacie (był @Edit xD). + Jedyna osoba która mi pomagała z projektem nie mam kontaktu iż pewna strona nie działa :/ Dlatego szukam pomocy :).

A projektu możecie spodziewać się tydzień wcześniej, w zależności czy uda mi się pewien błąd naprawić.

Muszę jeszcze zrobić tylko wyświetlanie ofert  (ładne), ogarnąć PA w sensie estetyka i zrobić edycje ofert (coś nie chce działać :/) oraz poprawić kilka błędów ponadto coś jeszcze xD.

PLANOWANA PUBLIKACJA IS TO 20.02.2016 13.02.2016

Pozdrawiam

Opublikowano

Demo: http://dayzmc.pl/itodsh <- Tło, banner, kolor nazw ofert, tło ofert, kolor tła ofert, stopke, można zmieniać w config. 

Aby wejść do PA trzeba kliknąć w dayzmc.pl w stopce lub na adres /admin/index.php

Dane do zalogowania:

Login: admin

Hasło: admin

Lub zrób własne konto /admin/install.php 

Co do PA to może i nie jest powalający ale spełnia swoje zadanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@TheMajster

Ogólnie mam zamiar stworzyć nowy ItemShop, poprawić kilka rzeczy, głównie chciałbym poprawić wygląd :P

A to co ty piszesz to już wymaga MySQL co oczywiście nie jest problemem ale nie zmienia to faktu iż to jest ItemShop a nie strona serwera :P

Myślę już nad nowym projektem :) 

Aktualnie pisze skrypt który podczas rejestracji na serwie rejestruję na forum serwera, ale silnik musi być mybb.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...