Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na trybie serwerowym Terraria w Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy byście zagrali w terrarie w minecraft? i czy ten tryb ma jakieś szanse ze bedą gracze?

DOBRY SERWER MINIGAMES! WITHERZONE.PL

gra-ruchomy-obrazek-0323.gif

Opublikowano

Jeżeli zrobiłbyś własne skrypty , pluginy a nie jakieś gotowce z neta , ogarnięto administracje 16+ , dobra maszyna to czemu by nie :)

Opublikowano

Nie wiem, co się czepiacie. Można by było zrobić prosty mechanizm. Gracz jest "uwięziony" w jakimś miejscu. Poruszając się nie porusza sobą a swoją postacią. A interfejsy skrzynek i innych wystarczyłyby te minecraftowe. Oczywiście nie mówię o implementacji wszystkich rzeczy z Terrari w Minecraft'cie. :3

Opublikowano

Przecież ten filmik jest ustawiony, jakiś koleś buduje, drugi go kręci. Gracz by to widział z pierwszej osoby, wyglądałoby to tragicznie. Ja bym nie grał, bardzo łatwo byłoby zniszczyć taki świat, więc o wykopywaniu surowców można by zapomnieć, a jakoś nie palę się iść kilka tysięcy kratek po świecie o grubości 1 bloku. No i jedną z głównych zalet Terrarii są bossy, a wątpię byś na pluginach dobrze zrobił takiego bossa.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Pomysł jakiś jest, jednak nie dowiesz się czy wypali jeśli sam nie uruchomisz takiego serwera, dlatego powinieneś przynajmniej spróbować.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...