Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuberzy z LoLa

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Podajcie fajnych youtuber'ów ligi legend, polskich, niemieckich lub angielskich, będę wdzięczny. Obojętnie czy poradniki, ciekawostki czy całe mecze ;)

Opublikowano

Nervarien jest bardzo fajnym YouTuberem, a także i streamerem. Miło się go słucha, można się trochę nauczyć, bo wszystko opowiada szczegółowo. Polecam

Opublikowano

Nervarien (przekazuje dość cenne informacje, można się w miarę nauczyć grać), SivHD (śmieszek z golda/platyny), Sp4zie (śmieszek z diamentu, gra w 5 osób, specyficzne poczucie humoru + czasami gra z profesjonalnymi graczami ligi legend)

916741414680034286162.png

Specjalista
Opublikowano

Nervarien jest dosyć nudnawy, jak nie ustawi się szybkości 1.25 to ciężko oglądać, choć przyznam że wiedzę ma, a z tych śmieszkowych kogoś macie?

Opublikowano

Siv HD lepszy YouTuber.

Czego on uczy? tego że ktos robi jego buildy i taktyki po czym robi ci 0/10 w grze chociaz siv hd wygral? Wez mnie nie rozsmieszaj

Nb3

79160594027661829163.png

Opublikowano

chyba nie było - gosu

Ja go nie polecam, może pro adc challenger w NA ale streamy to ma nudne. Gada mało, jak gada to cicho, bez chęci... Tak w kit. 

Opublikowano

Ja go nie polecam, może pro adc challenger w NA ale streamy to ma nudne. Gada mało, jak gada to cicho, bez chęci... Tak w kit. 

Nie rozumiem. Przez 2 lata nic nie mówił i mial po 30k widzów,nawet nie wiedzieli przez 2 lata czy to baba czy chłop,zaczal sie czasem odzywac i dalej źle :D

Jak chcesz sie nauczyć grac adc to gosu

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nervarien - nie polecam chyba, że lubisz zamulać jak ten koleś :v

Bronzowe - jak chcesz się pośmiać z dzieci ;>

Brofresco (chyba taki nick) - ogarnięty koleś fajne materiały.

Opublikowano

Oczywiście, że najlepszy jungler w Polsce Norbert "Disstream" Gierczak, nigdy nie flamuje jest zawsze miły i tak jak napisałem jest najlepszy w Polsce oraz nauczy Cię jak grać na tej linii. Polecam tego Pana. Najlepszy Master YI na świecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...