Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry, że temat nie jest jasny ale sam nie wiem jak dokładnie nazwać ten problem z wr.Już w czwartek po upadzie nie włączył mi się wr, bo upad miał wirusa w sobie i mój antywir go usunął.Przez to jak włączałem 2 razy ok i wyskakiwał mi komunikat, że nie mogę wejść do gry.Skasowałem ją, ściągnąłem i zainstalowałem nowegy wr kilka razy ale nie chce działać...Po wciśnięciu ok ładuje się upad i pod koniec mój antywir zgłasza problem i dochodzi aktualizacja do 99% i koniec...Nawet jak wyłączyłem antywira to tak się dzieje.Nie wiem o co chodzi i mam nadzieje że ktoś mi wytłumaczy co powinienem zrobić.

Dzięki z góry za pomoc:) Kto pomoże dostanie 5 xD

Opublikowano

Sorry ale nic nie działa...Próbowałem zainstalować ponownie w innym foldzerze ale efekt końcowy był ten sam.Formata nie chce robić bo nie mam orginalnego xp i żadnego antywira(ten co mam jest z gazety tylko na 180 xD).Ma ktoś może jeszcze jakieś pomysły?Nie gram już w wr od tygodni...POMÓŻCIE :P

Opublikowano

DZIAŁA!!!Rozwiązałem problem 5 minut temu i działa wr xD To nie wina antywira ani firewall-a itp.Trzeba poprostu wejść w system zabezpieczeń(nie w panelu sterowania) tylko przy zegarze w prwaym dolnym rogu ekranu-znaczek AVG.Wbijcie tam i wyłączcie ochrone rezydentną(narzędzia->ustaw zaawansowane).Póżniej wbijcie na wr i czekajcie aż załaduje się upade do końca(jak będzie 99% to poczekajcie z 30 sekund żeby się ruszyło).Ja jeszcze wyłączyłem antywira ale i bez tego powinno ruszyć xD

Opublikowano

DZIAŁA!!!Rozwiązałem problem 5 minut temu i działa wr xD To nie wina antywira ani firewall-a itp.Trzeba poprostu wejść w system zabezpieczeń(nie w panelu sterowania) tylko przy zegarze w prwaym dolnym rogu ekranu-znaczek AVG.Wbijcie tam i wyłączcie ochrone rezydentną(narzędzia->ustaw zaawansowane).Póżniej wbijcie na wr i czekajcie aż załaduje się upade do końca(jak będzie 99% to poczekajcie z 30 sekund żeby się ruszyło).Ja jeszcze wyłączyłem antywira ale i bez tego powinno ruszyć xD

można dokładniej?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z reinstaluj warrocka to pomaga!

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...