Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skończony serwer poszukuje sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam :) Osoba nie potrafi zainstalować bazy danych,brak zaangażowania oraz czasu :)

Żeby przez 3 dni robić bazę i jeszcze jej nie zrobić

Nexusy tak mają.

Opublikowano

Nie polecam :) Osoba nie potrafi zainstalować bazy danych,brak zaangażowania oraz czasu :)

Żeby przez 3 dni robić bazę i jeszcze jej nie zrobić

Lol przecież instalacja mysql'a to 5 minut...

Nie polecam tego dzieciaka.

pkg jeszcze szybciej xDDD

comment_GbPxJEf6xarcQSybkYkyIU7l2ZslDCaw

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSirDanUK

hahA, to dojebales :) chociaz nie klam bo baze danych Ci w 3 minuty zrobilem takuego miales technika... 3dni robiłem klienta pod pliki, pod twojego harda, jeżeli ktoś nie wierzy podeslę ss'y na gg ;)

ZoneWar.pl

Ciebie shiftus nikt O zdanie nie pytał poza tym ja czyli Terror aka Nexus z Vertisem nic wspólnego oprócz Projektu który tworzymy na wakację nie mam :)

@Flourine

Takim niedojebą jak ty to kawy nie wolno pić bo za mlody jesteś i twoja wada mózgu bardziej się powiększy poza tym wypie*dalaj na Arianee do dojcza i mksa kumple wy hehe

Temat odswiezam i jak ktoś ma dalej nam tutaj burdel kłamstwami robić to won i nie zawracać dupy xD

Reff

Opublikowano

hahA, to dojebales :) chociaz nie klam bo baze danych Ci w 3 minuty zrobilem takuego miales technika... 3dni robiłem klienta pod pliki, pod twojego harda, jeżeli ktoś nie wierzy podeslę ss'y na gg ;)

ZoneWar.pl

Ciebie shiftus nikt O zdanie nie pytał poza tym ja czyli Terror aka Nexus z Vertisem nic wspólnego oprócz Projektu który tworzymy na wakację nie mam :)

@Flourine

Takim niedojebą jak ty to kawy nie wolno pić bo za mlody jesteś i twoja wada mózgu bardziej się powiększy poza tym wypie*dalaj na Arianee do dojcza i mksa kumple wy hehe

Temat odswiezam i jak ktoś ma dalej nam tutaj burdel kłamstwami robić to won i nie zawracać dupy xD

Reff

Jeżeli wątpisz w to co napisałem mogę pokazać Twoje wiadomości z GG.

PS , nie zmieniaj numeru bo już mam screena z MPC i z GG :D

Opublikowano

ZoneWar.pl

@Flourine

Reff

Jeżeli wątpisz w to co napisałem mogę pokazać Twoje wiadomości z GG.

PS , nie zmieniaj numeru bo już mam screena z MPC i z GG :D

Ty śmiesz mi mówić, że ja nie potrafiłem zainstalować mysql prosze Cię ! Wyjdź stąd póki Ci pozwalam i idź na Altarisa narkaP

oza tym pokaż tego ss'a z moim numerem gg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...