Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot naprawil lagi *chyba*

CuddleAveJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up 

Nie mam pojecia czemu ja nie mam lagow ._.

przepraszam przestalem ddosowac orange juz ...

@do tematu

u niektorych znajomych przestalo juz lagowac ja niestety juz nie mam orange ale zapytalem znajomych to wiekszosc nie ma lagow (narazie)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Cholerka, mój ping w magiczny sposób spadł z 85 do 61. W koncu bede mógł jakiegoś porzadnego normala/rankeda zagrac.

mogNI2J.jpg

Specjalista
Opublikowano

O co chodzi z tymi lagami? Ja ich w ogóle nie odczuwam, tak samo ping w normie, te lagi są i na West'ie i na EUNE?

Opublikowano

Średnio im to wyszło, ale niestety w większości przypadków lagi nie zniknęły. Miejmy jednak nadzieję, że w najbliższym czasie zostanie to poprawione.

Opublikowano

O co chodzi z tymi lagami? Ja ich w ogóle nie odczuwam, tak samo ping w normie, te lagi są i na West'ie i na EUNE?

Na West nie ma, bo gram i caly czas mam ping 50-60

Opublikowano

Ja mam Orange, wczoraj jeszcze dało się grać było faktycznie lepiej, dziś też mam 41 pingu, wiec myslalem że jest super, ale spotać dalej się teleportuje, tylko dziwne że czasami myszka też mi zaczyna sie teleportować przy 90 FPS'ach :D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...