Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika serwera TS3

Serwerymg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Wymagania:

1. Dobry kontakt

2. Ogarnianie tematu

3. 16+

Daje:

Maszyne pod musicboty,mboty,etc

Domene .pl

Reklame

Stabilność

Dobry kontakt

GaduGadu: 54874729

Opublikowano

@up Co ja ci zrobiłem? Nawet sekretu twojego ts3 nie wygadałem ja tylko na chwile wyjechałem na urlopik

@GoldeneK nie wiem co się wtedy stało, miałeś zainstalować mi timebot na serwerze z tego jak już dostałeś dostęp do maszyny to po 10 minutach serwer był off i Ty udawałeś że afczysz a co najlepsze to Idlle Time 0.0. Oczywiście jak już serwer ponownie włączyłem i zmieniłem hasło do maszyny.

Ps. Nie che mieć z tobą już nic wspólnego.

Opublikowano

Potrzebuje osoby która bedzie stałym technikiem teamspeaka, niedaje dostępu bespośredniego do maszyny z serwerem ts3. zapewniam 2 maszyne pod wszystko 

Opublikowano

@GoldeneK nie wiem co się wtedy stało, miałeś zainstalować mi timebot na serwerze z tego jak już dostałeś dostęp do maszyny to po 10 minutach serwer był off i Ty udawałeś że afczysz a co najlepsze to Idlle Time 0.0. Oczywiście jak już serwer ponownie włączyłem i zmieniłem hasło do maszyny.

Ps. Nie che mieć z tobą już nic wspólnego.

Maszyne zrestartowalem (ts3) poniewaz denerwowaly mnie lagi licencji (cr). A timebot to nie moja wina. Idle bylem caly czas bo nie bylo mnie przy komputerze.

@Edit Do tego jestem na urlopie.

@Edit 2 Polecam tez Annous tylko nwm czy on jeszcze siedzi na tym forum, tez mozesz zapytac Gorzala z ts3support xyz.

(P.S: nie korzystam z swojego komputera i tu nie ma polskich znakow) Ale jak nie ja to polecam @KlassKai.. tzw: "Programista forum teamspeak3".

@Lukass 1. Nie bylo mnie w domu wiec nic nie zmienialem, ani wylaczalem. 2Dobrze ze mi zaufales bo ci nic nie zrobilem jedynie to co z toba uzgadnialem na pw (ts3).3. Posiadam liste klientow (ip ts3) ktorym pomoglem i bylo dobrze. Historia wyssana z palca. 

Do tego nie chce miec nic spolnego z wasza licencja. Teamspeak com powinien cos zrobic z tym.

Pozdrawiam, G..

­

Opublikowano

Maszyne zrestartowalem (ts3) poniewaz denerwowaly mnie lagi licencji (cr). A timebot to nie moja wina. Idle bylem caly czas bo nie bylo mnie przy komputerze.

@Edit Do tego jestem na urlopie.

(P.S: nie korzystam z swojego komputera i tu nie ma polskich znakow) Ale jak nie ja to polecam @KlassKai.. tzw: "Programista forum teamspeak3".

­

Restart robiłeś tak.. Napisałem Ci że idę (AFK) na obiad. Napisałeś że ok, po 15 min wróciłem i powiedziałeś że teraz Ty idziesz (AFK) to sobie pomyślałem spoko, to idę sobie zrobić herbatkę. Patrze dalej Ciebie nie ma, z ciekawości pomyślałem sobie że Cię sprawdzę (Idlle Time) patrze wynik 0.0 tak jakbyś coś robił lub rozmawiał na serwerze, dostałeś parę razy Poke Client o treści (Halo jesteś) nic nie odpowiadałeś i po chwili serwer został wyłączony.. Do maszyny się zalogować nie mogę... To wszedłem na panel hostingu i zmieniłem hasło.. Zalogowałem się i zmieniłem już wszystko w trybie natychmiastowym. To mnie nauczyło żeby zastanowić się nad tym komu się daję dostęp do maszyny.

Po tej akcji tak jak wspomniałem UP, nie chce mieć z tobą nic wspólnego. Dałem Ci dostęp do całej maszyny znając Cię niecałe 20 minut i powinieneś to wziąść pod uwagę że Ci zaufałem.

Ps. Nie będę tutaj @Serwerymg spamował w temacie.

Również polecam @KlassKai..

Skończyłem temat.

Opublikowano

Mogę Ci pomóc ze wszystkim jednak nie zostane na serwerze mogę tylko przychodzić pomagać w razie potrzeby. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...