Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od kilku dni problem z wyszukaniem meczu

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam i czekam nic a po jakimś czasie standardowy problem ze nie udało się zaakceptować meczu spójność plików robiłem itd nadal nic nie pomaga jakieś pomysły ? 

Znaleziono mecz dla ciebie, ale graczowi kuba10010 nie udało się go zaakceptować.

rzZergf.jpg

Opublikowano

Bo jakbys nie zauważył teraz mnie osób jest w supreme/global i ciężej wyszukać mecz szczególnie jak czekasz 44 sekundy i masz tylko 1 mapę...

PS. Jesli masz ten błąd że nie zaakceptowałes może internet Ci się rozłącza po paru sekundach nie użytkowania tak jak u mnie, najlepiej pospamić jakiemus znajomemu na pw najlepiej offline i sprawdzic czy wyszuka ;]

Opublikowano

Dobra 44 sekundy nie ma co spinać ale mogę wrzucić fote jak czekam 2/3 min a to już chyba przesada gdzie mimo zmiany systemu rang z 2 tyg temu znajdowało mi mecz po 30 sek. 

Opublikowano

Ale zawsze wszystko było ok dałem 150 bez przesady 300 i nic hmm ale wydaje mi się tak jak mówi @masterneedklan teraz jest mało osób w tych rangach wiec trzeba czekać dlatego ze jak na smurfa wchodzę i szukam meczu a mam tam orzełka to momentalnie znajduje 

ogolnie temat do zamkniecia 

Opublikowano

Mam Global Elite, szukam po 15 minut meczu. Szuka 2 minuty i liczby stają w miejscu ( wyszukiwanie się zacięło ) i reset wyszukiwania i Bóg wie ile szukam meczu -.- 10-20 minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...