Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacje sam robiłem a z tym cs to już nie moja sprawka tylko kolegi co konfigurował pluginy.

Typa up nie bede komentowal bo nim gardze

I prawidłowo. Takich trzeba się pozbyć. Nie potrzeba nam takich devów.

Podobny obraz

Opublikowano

Aktualizacja!

Od rana poprawiam wszystkie ewentualne bugi (z 50 razy restartowalem serwer i utworzylem sobie z 10 multikontt) aby gralo sie wam jak najlepiej!

Będziecie mogli wygenerować sobię sygnaturkę taką jak ta:

XopyIP.png

Stay tuned!

Opublikowano

Chcialem pograc, ale niestety serwer nie dziala

Wiadomo co z serwerem?

@matixd3

Ty mi zawsze poprawiasz humor swoim drewnianym humorem

Serwerowi łącze się sypie (on sam działa)  i przez to wywala graczy.

Opublikowano

atak z serwera: sprintdatacenter chyba beda musieli anulowac komus usluge i byc moze udostepnia dane osobowe jak sie z nimi odpowiednio pogada ;)

Polecam usunąć konto na tym forum ;)

1KOBv.png

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana tylko że nie ma screenów spawnu Moja Ocena to 7/10

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Wbiłem na serwer, stałem afk, chwilę pobiegałem i ban z powodem "idź się bawić botami". Macie jakieś dowody, że to ja? Wypraszam sobie oskarżanie mnie, nie posiadając dowodów, wbiłem, bo chciałem zobaczyć serwer. Nie polecam tego syfu.

Opublikowano

Czyli mam napisac wlasne we i wg tak?

Gównem co najwyzej mozesz byc ty bo cie zazdrosc zjada ;)

To było pokazane mózgu, że macie myhardy, mhauth i inne gówna, nie udawaj głupiego, w sumie jesteś głupi to nie ma co się dziwić

1KOBv.png

Opublikowano

To było pokazane mózgu, że macie myhardy, mhauth i inne gówna, nie udawaj głupiego, w sumie jesteś głupi to nie ma co się dziwić

Nigdzie nie pisalem ze wszystkie sa napisane przezemnie ale w kazdy plugin mniej lub bardziej zaingerowalem (przez edycje bytecode lub ponowna rekompilacje)

I nie szalej tak bo mam twoje ip i adres wraz z numerem mieszkania ;)

Opublikowano

Ja nikomu nie groze... A to z ss to nawet nie nasze konto tylko Damiana D. aka diaxower ;)

Mateusz B aka xopyIP. Wbijaj połowę osób z minecrafta ma po akcji na myharda. Mordo masz moje ip nie szalej tak

@topis

Podobno miało być 500 os na starcie, a ja widziałem tam tylko 50 #ups

1KOBv.png

Opublikowano

Mateusz B aka xopyIP. Wbijaj połowę osób z minecrafta ma po akcji na myharda. Mordo masz moje ip nie szalej tak

@topis

Podobno miało być 500 os na starcie, a ja widziałem tam tylko 50 #ups

Było 91 pare sekund po zdjeciu whitelisty dziecinko ;)

Moje imie i nazwisko maja wszyscy z mojego skypa wiec nie wiem czym sie jarasz... (ja za to mam dokladny twoj adres)

Gdyby nie twoj ból tyłeczka i boty to było by spokojnie 300 osób online na starcie :)

Opublikowano

Było 91 pare sekund po zdjeciu whitelisty dziecinko ;)

Moje imie i nazwisko maja wszyscy z mojego skypa wiec nie wiem czym sie jarasz... (ja za to mam dokladny twoj adres)

Gdyby nie twoj ból tyłeczka i boty to było by spokojnie 300 osób online na starcie :)

300 osób, ale zabawne hah

Przed wpuszczeniem botów było 100 ;) ból dupki to ty masz teraz programisto ;]

1KOBv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...