Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie celności i zmniejszenie fullauto

Matikeusz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię  , mi nie chodzi by mi podać cheaty do cs'a

1. Chciałbym wiedzieć czy da się "zwiększyć głowę" przeciwnika ( tak jak wygląda to na highlights'ach czy innych filmach związanych z killami . Gram już o 2 lat na rozdzielczości 1920 na 1080 w nvidii i w cs'ie i czy jakbym zmienił rozdzielczość czy by głowa była większa  . Ale jak mi na myśl przychodzi że mam strzelić banie z końca mapy to mi się robi źle . Dlatego też pytam się was czy nie da rady ze da rade zabić gościa z drugiego końca longa i żeby ten typ miał trochę większą głowę i żeby bułkę było łatwiej wyśmigać .

2. Recoil broni . Gram z kałacha i kontrola fullauto to koszmar . Stosuje już na to komendy ( cl_viewmodel_shift_left_amt "0" i cl_viewmodel_shift_right_amt "0" ) ale to chyba nie pomaga i czy nie da sie by to fullauto było jak na Highlightsach lub innych filmach ?

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

1. nie

2. nie

pozdrawiam

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

1. Teoretycznie im mniejsza rozdziałka tym łatwiej celować, lecz nie powiększa to w żaden sposób hitboxu głowy.

2. Nie ma komend na zmniejszenie recoila.

pozdrawiam

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Naucz się grać może tyle pomogę. Na rozdzialce 4:3 przeciwnik jest trochę ,, szerszy ,, i ,, większy ,, ale czy to poprawi twoją celność zależy tylko od cb i skilla

Opublikowano

Nie da się. Jedyne co możesz to zmienić rozdziałkę. Zresztę granie na natywnej roz. to dla mnie głupota bo to gry nie ułatwia i wiele wiecej

Opublikowano

I nie dało się tego na początku powiedzieć . A nie ma żadnych sposobów ( inni mogą też pliss sie wypowiedzieć ) ?

Co do recoilu to możesz poszukać skryptu AHK który zmniejsza recoil.

Opublikowano

Czym mniejsza rozdziałka tym większy przeciwnik ( rozciągnięty ). Recoil ? Są od tego mapy, naucz się wzorów. Tylko i wyłącznie trening. WORK HARD PLAY HARDER

Opublikowano

Czym mniejsza rozdziałka tym większy przeciwnik ( rozciągnięty ).

kiedy wy się nauczycie, że to nieprawda? >.< To już nie jest 1.6, tam działało to w ten sposób, w globalu już takiej zależności nie ma. Pozwolę zacytować sobie mojego kolegę

im mniejsza rozdzielczosc tym mniej punktow po ktorych mozemy jezdzic myszka wiec w pewnym sensie latwiej jest celowac( dlatego praktycznie wszyscy pro i hi skill w cs 1.6 grali na 640, ewentualnie 800 ) . Niestety CS GO nie pozwala grac na bardzo niskich rozdzialkach bo strasznie obaz na nich zamazuje wiec wiekszosc pro wybiera kompromis miedzy widocznoscia a iloscia pixeli czyli 1024.

Ale sa to raczej roznice do ktorych po prostu trzeba sie przyzwyczaic - jak ktos jest dobry to i tak sobie poradzi grajac czy to w 1024 czy w fullhd choc jak pokazuje praktyka 1024 moze byc lepszym wyborem ;-)

Opublikowano

Czym mniejsza rozdziałka tym większy przeciwnik ( rozciągnięty ). Recoil ? Są od tego mapy, naucz się wzorów. Tylko i wyłącznie trening. WORK HARD PLAY HARDER

chyba work hard play hard lol 

jak cos piszesz to chociaz poprawnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...