Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jak najbezpieczniej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbezpieczniej grać na EB na main koncie ,abym nie dostał perma? Słyszałem ,że Evadee i BaseUlt+ odpada. Jakimi postaciam nie grać w ogóle ? Syndra ,Xerath ,Vayne się nada ?

Opublikowano

"Evade Baseult+" a postaci to "kalista ryze vayne" <--- o combo chodzi glownie ze tym samym czasie jest uzywane.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Wiem ,że zawsze mogę dostać perma ,ale zawsze leciałem na full odpale tak jak mój kumpel(dostał perma) ,który nigdy nie używał innych programów niż EloBuddy ;)

Opublikowano

Generalnie największe ryzyko jest jak grasz postaciami typowo znanymi od skryptowania: Cassio/Xerath/Syndra/Kalista. Mój kumpel jednak jedzie na tej ostattniej, ma pełną historię gier winów, na razie bez bana więc to zależy od ludzi... Generalnie pickując jedną z powyższych z automatu jesteś podejrzany także - be careful

Opublikowano

Polecam w ogóle nie grać teraz.Ostatnio wyrwałem bana na starym koncie na ,którym zacząłem od tygodnia jechać sobie normalki na eb i nic wiecej.Bez evadee ani innych obvious skryptów,zed,yasuo głownie 4fun.

Opublikowano

Graj po prostu legitnymi postaciami , nie farm ciągle orbwalkerem tylko trochę sam , nie używaj evade i baseulta i bana nie będzie . Od czasu do czasu możesz sobie zagrać np. vayne , ja gram od czasu do czasu i jest wszystko w porządku :)

Opublikowano

Graj po prostu legitnymi postaciami , nie farm ciągle orbwalkerem tylko trochę sam , nie używaj evade i baseulta i bana nie będzie . Od czasu do czasu możesz sobie zagrać np. vayne , ja gram od czasu do czasu i jest wszystko w porządku :)

No to głupoty gadasz bo ja i paredziesiąt innych osób dostało i dostaje cały czas bany za eb a nie graja na tym co wymieniłeś i nigdy nikt im nic nie pisał ze graja na czym kolwiek :))))))))))))))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...