Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Jhinie ?

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to jest jakaś pomyłka to ma być "potwór" i "zabójca" ?

Pasywka - Reload broni jest zbyt długi - 3 sec!

Q - Granat nic nie bije jeżeli nie zabije miniona.

W - Zbyt mały hitbox a dmg to szkoda gadać.

E - Zbyt wolno się uaktywnia.

R - Pociski maja strasznie mały hitbox i można je łatwo uniknąć.

Ponadto mam wrażenie, że jest kontrowany przez wszystkie postacie.

A co wy sądzicie o Jhinie ? Strasznie się zawiodłem na tej postaci

Opublikowano

Co do ulta to chyba najbardziej mi się podoba w tej postaci :)

Ult jest fajny ale tylko do zabawy, ta kamera niemiłosiernie w*****a

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

jest contra na yasuo i na midzie jak ktoś umie grać może łatwo wygrać linie na początku miałem o nim źle zdanie ale jak go kupiłem to jest dobrym champem na mida wada to tylko 0 escape ale zasięg to wynagradza trudno grać przeciw ahri i lb ale Zeda i yasuo robiłem jak chciałem rozwalił tez lux wiec myślę że nie taka zła postac ma wielki aa i mega silna postac polecam

Specjalista
Opublikowano

Słaby, banować go opłaca się tylko po to żeby ktoś Ci gry nie spierdolił, jedyny + to fajnie wyglądający ult nic więcej

Opublikowano

Ult jest fajny ale tylko do zabawy, ta kamera niemiłosiernie w*****a

Wydaje mi się, że fajnie że wprowadzają takie nowości. Trzeba się przyzwyczaić do tego tak jak do innych, większych zmian w mechanice championów.

Opublikowano

7 gier--->6 wygranych i 1 przegrana

2razy na midzie przeciw Yasuo i Anivia bez problemu wygrane i spokojnie moze te postacie countorac na midzie i podejrzewam ze katarina tez bedzie miala na poczatku z nim problemy.

3razy adc gdzie przeciwko miaalem kaliste(problem mialem z nia w pozniejszym etapie gry bo zanim mi sie naladuje to ona mnie zabja ... ale przewaznie z combo zabijalem ja ;c)Caitlyn(tu zadnych problemu nie bylo od razu linia wygrana tylko trzeba uwazac na ammo i farmic miedzy czasie ...)a ostatni przeciwnikiem byl lucian nim mialem problemy bo jego pasywnka jest wkr***jaca...)

1 raz top przegrana vs riven wiec hard ale poczatek riven mial problemy az do 6lvl....dalej szkoda slow

1 raz jungla ciezko nim sie gra w jungli i nie nadaje sie narazie ;c(albo ja nie umiem grac narazie ;p)

Wiec moja opinia o nim jest jasno jest spoko na mid/adc moze jeszcze top ale zalezy kogo mamy w przeciwnej druzynie ;c

Q-spoko zdolnosc latwo sie farmi i obija sie przeciwnikow na ostatnim minionie

W-piekne ks mozna zrobic i dodatkowo jak sie umie to mozna zestunowac w odpowiednim momencie..

E-supp przeciwny ma problem jesli dobrze rozstawiasz pulapki

R-uzywam jedynie do oslabiania przeciwnikow przed glowna walka ... lub na lini albo farmie jak mam malo hp i wracam do baazy.

9/10 moja ocena ale pewnie zostanie zaraz nerfa bo riot kocha rozwalac postacie <3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

co wy pierdolicie, jak ta postac moze byc gownem xD

Jak ta postać wyciągnie najwięcej ad + jezeli nei wycastuje ulta to ma 20% ult cdr + range na cale lane, krotkie cd, dobry range z autoattacku + cryt na ostatnim naboju, ogarniety Jhin zrobi samemu gierke oneshotujac jakis smieci na adc

Opublikowano

Pierwszy meczyk, mieliśmy ową postać w drużynie i na pierwszy rzut oka: Ta postać jest przesadzona. (No, ale u nas w teamie to good :v)
Po późniejszych rankedach stwierdzam, że postać jest dosyć dobra, ale też nie za dobra, trzeba nią umieć grać i tyle.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Postać która robi największy rozpieprz.

Te kryty, skille.

Posiadanie  tą postać w teamie fajna sprawa tylko jak @up wspomniał kwestia nauczenia się nią grać,a gdy już to ktoś zrobi to złoży prawie każdego.

Tylko jego wygląd mi się nie podoba :D

nE6BLlT.png

Opublikowano

Niby postać dobra, ale trzeba nią trochę ogarnąć. Przy ulcie praktycznie wypada z gry...

Grając 10 razy tylko raz na niego przegrałem. DMG jednak ma ;d

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jak wczoraj grałem to odruchowo go banowałem(jak każda nowa postać), ale później przestałem i grałem dwa razy przeciwko niemu na adc, w obu grach był kompletnie useless.

Opublikowano

Moim zdaniem jest z*******y ale jeszcze lepsze jest jak połozysz 6 pułapek w jednym miejscu, i jak ziomek w to wejdzie to szybko W=stun i free kill :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Imo champion jest całkiem w porządku, ale raczej nie należy do najprostszych. Po prostu kwestia tego, że mało kto zdążył go sobie do tej pory ograć ;v

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...