Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenoszenie budowli z innej mapy w Minecraft.

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

nie no bardzo się postarałeś jak napisać //copy i //paste za pomocą worldedit :)

Przyda się dla 2-latków :)

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Każdy kiedyś zaczyna (nie mam na myśli tylko bycia youtuberem), ale jak robisz poradnik, to następnym razem cały plugin opisz.

Najprostszy wzór:

1. Co to za plugin (nazwa, wymagane pluginy do użycia, skąd pobrać itp.)

2. Do czego służy

3. Komendy, permissions

4. Ogólne podsumowanie

Można jeszcze dodać inne ciekawe rzeczy na jego temat, ale to już od ciebie zależy.

coollogo_com-239801622.png

Opublikowano

nie no bardzo się postarałeś jak napisać //copy i //paste za pomocą worldedit :)

Przyda się dla 2-latków :)

Każdy kiedyś zaczyna (nie mam na myśli tylko bycia youtuberem), ale jak robisz poradnik, to następnym razem cały plugin opisz.

Najprostszy wzór:

1. Co to za plugin (nazwa, wymagane pluginy do użycia, skąd pobrać itp.)

2. Do czego służy

3. Komendy, permissions

4. Ogólne podsumowanie

Można jeszcze dodać inne ciekawe rzeczy na jego temat, ale to już od ciebie zależy.

Poradnik robiony z rok-dwa lata temu, kurzył się na starym kanale Youtube, a 

wyświetleń miał ze 2k to przeniosłem go i lekko zedytowałem na obecny kanał i tyle. :v

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...