Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany telefon do 700 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy link:

Mam do sprzedania mój telefon komórkowy z przewodu ładowarki. Novotel spotykają. I tylko po angielsku lub niemiecku. Wysyłka możliwe

Brzmi bardzo zaufanie. Oczywiście, jest to oszustwo. Nie bierz nawet.

Drugi telefon jest brandowany.

W trzecim nie masz żadnych papierów.

Czwarty również nie ma papierów.

A piąty nie ma pudełka.

Najlepiej taki telefon zamówić wyłącznie z odbiorem osobistym.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Co to za różnica czy ma papiery czy nie ma. Jak dla mnie jesli ma sie popsuć to popsuje sie po jakimś miesiącu lub wyjdą jego wady. 

A co do 5 to racja jakiś fake ale jest masa do ogłoszeń za 700zł

Opublikowano

Co to za różnica czy ma papiery czy nie ma. Jak dla mnie jesli ma sie popsuć to popsuje sie po jakimś miesiącu lub wyjdą jego wady. 

A co do 5 to racja jakiś fake ale jest masa do ogłoszeń za 700zł

W sumie żadna, bo po co komu gwarancja. 

Ja bym powiedział że N5 będzie dobry i szczerze mówiąc to G4s jest lepszy od G3. 

lownfast

Opublikowano

O w sumie nie patrzałem tego modelu.

Nie chodzi mi ze beedzie dobry tylko no po tym roku jest małe prawdopodobieństwo ze cos sie zepsuło jeśli sie nie zepsuło taki jest moje zdanie

Co to teog 4s to jest mniejszy gorszy wyswietlacz mniej ramu no nie wiem czy lepszy ;/

Opublikowano

O w sumie nie patrzałem tego modelu.

Nie chodzi mi ze beedzie dobry tylko no po tym roku jest małe prawdopodobieństwo ze cos sie zepsuło jeśli sie nie zepsuło taki jest moje zdanie

Co to teog 4s to jest mniejszy gorszy wyswietlacz mniej ramu no nie wiem czy lepszy ;/

Gwarancja jest bardzo istotna, a pisząc takie rzeczy jesteś w dużym błędzie. 

lownfast

Opublikowano

No może i tak ale trzeba mieć duzego pecha aby cos sie zepsuło np po roku uzytkowania nie licząc usterek mechanicznych a jesli juz sie coś stanie do duzo szczescia aby przyjeli nam gwarancje ;) To moje zdanie. a 700zł to nie jakies duze pieniadze zeby przejmować sie gwarancja , no jesli bym kupił note 5 lub s6 edge + no to tutaj raczej gwarancja obowiązkowa ale znowu te teleofony sa w sumie nowe i cięzko o jakiś bez gwarancji no chyba ze z wędki lub zza granicy

Opublikowano

No może i tak ale trzeba mieć duzego pecha aby cos sie zepsuło np po roku uzytkowania nie licząc usterek mechanicznych a jesli juz sie coś stanie do duzo szczescia aby przyjeli nam gwarancje

Ale jeśli coś się samo zepsuje, a ty mu nie pomożesz to muszą Ci to przyjąć na gwarancję.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

No może i tak ale trzeba mieć duzego pecha aby cos sie zepsuło np po roku uzytkowania nie licząc usterek mechanicznych a jesli juz sie coś stanie do duzo szczescia aby przyjeli nam gwarancje ;) To moje zdanie. a 700zł to nie jakies duze pieniadze zeby przejmować sie gwarancja , no jesli bym kupił note 5 lub s6 edge + no to tutaj raczej gwarancja obowiązkowa ale znowu te teleofony sa w sumie nowe i cięzko o jakiś bez gwarancji no chyba ze z wędki lub zza granicy

To elektronika, ona często się psuje z różnych powodów. Szkoda wydawać tyle kasy na coś, co może za chwile klęknąć. Zresztą w przypadku LG 3x pobyt w serwisie i dostajesz nowy smartfon. 

lownfast

Opublikowano

Nexus 5, czysty andoird bez żadnych śmieci, nakładek itd, działa bardzo płynnie, myślę że w tym przedziale cenowym będzie to dobry wybór.

Opublikowano

Więc chyba będe polował na lg g3 bo nexus 5 to poziom lg g2

G3 się kompletnie nie opłaca. Snapdragon 801 przy tej rozdzielczości i takiej ilości ramu to syf. Sam mam tego szrota i chętnie bym go wymienił. Ciągłe zacinki, random rebooty, przegrzewanie. W tej kwocie używke to szukaj G2 i N5. Ewentualnie rozejrzałbym się za xperiami Z1.

#teams4bal

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nexus 5 to to samo co g2 

Ty kupujesz telefon czy my? Trochę mnie to denerwuje, że nie potrafisz się wykazać choć odrobiną chęci do wygooglowania podstawowych imformacji na dany temat. Po pierwsze poczytaj sobie dokładnie na czym polega gwarancja i dlaczego warto ją mieć, a później zobacz czym różnią się oba te smartfony bo informacji o tym jest mnóstwo. G3 jest nieopłacalny pisaliśmy to już kilkaset razy i doskonale o tym powinieneś wiedzieć bo to już twój 10 temat w tym dziale który dotyczy kupna smartfona. 

lownfast

Opublikowano

­

Więc chyba będe polował na lg g3 bo nexus 5 to poziom lg g2

Wydaje mi sie ze nexus 5 to to samo co g2 

Przecież nie wiesz co brać, to co Ci się może wydawać?

Panowie wyżej dobrze mówią: N5 to protip.

2GB Ramu, procek 4x, 2,26

Oficjalny MM.

Zerknij na specyfke i poczytaj opinie.

Oba telefony miałem w dłoni, Nexusa do tej pory i szczerze - przyjemniejszy w użytku jest dla mnie Nexus.

@down

>SUGEROWANIE XDDDDDDDDDDDDDDDDD.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

­

Przecież nie wiesz co brać, to co Ci się może wydawać?

Panowie wyżej dobrze mówią: N5 to protip.

2GB Ramu, procek 4x, 2,26

Oficjalny MM.

Zerknij na specyfke i poczytaj opinie.

Potraktowałbym to jako spam. To samo napisało już kilka osób wcześniej, a taką oczywistą informacje jak 4x2,26 można ujrzeć w każdej specyfikacji. 

Zresztą zakładam, że do specyfikacji już zerknął skoro twierdzi że te smartfony to, to samo. 

//  To zgłoś post, a nie spamuj. Nic nie wnosisz teraz do tematu xD.

Uczę ojca jak robić dzieci, bój się o miejsce pod dupą. 

I nie rób z siebie kretyna dopisując jakieś pierdoły do posta bo dobrze wiesz, że to podlega pod warna. Zresztą, dziwie się, że Ciebie w ogóle jeszcze tu trzymają, nierobie. Więcej dla tego działu zrobił kurkam, a on ma pojęcie jedynie o konsolach.

79b1c10454c529512ba9f0e72527456d.png

lownfast

Opublikowano

Ty kupujesz telefon czy my? Trochę mnie to denerwuje, że nie potrafisz się wykazać choć odrobiną chęci do wygooglowania podstawowych imformacji na dany temat. Po pierwsze poczytaj sobie dokładnie na czym polega gwarancja i dlaczego warto ją mieć, a później zobacz czym różnią się oba te smartfony bo informacji o tym jest mnóstwo. G3 jest nieopłacalny pisaliśmy to już kilkaset razy i doskonale o tym powinieneś wiedzieć bo to już twój 10 temat w tym dziale który dotyczy kupna smartfona. 

I co z tego ze 10 temat , lubię zmieniać telefony miałem lg g2 i patrzać na nexus 5 jest on porównywalny. Wiem jak działa gwarancja ale poprostu mi na niej nie zalezy nie wiem dlaczego nie mozesz tego zrozumieć . Zobaczę ceny , jak nie bedie nic za 700zł to dozbieram kasy i kupie flexa 2

Opublikowano

I co z tego ze 10 temat , lubię zmieniać telefony miałem lg g2 i patrzać na nexus 5 jest on porównywalny. Wiem jak działa gwarancja ale poprostu mi na niej nie zalezy nie wiem dlaczego nie mozesz tego zrozumieć . Zobaczę ceny , jak nie bedie nic za 700zł to dozbieram kasy i kupie flexa 2

Sprawdź jak wygląda sytuacja z wyświetlaczem. Wiem, że w pierwszej odsłonie były spore problemy z jego jakością i nie wiem jak jest teraz. Zresztą w środku to chyba pierwsza odsłona 810 także sytuacja z temperaturami może być również niezaciekawa. 

lownfast

Opublikowano

To moze to meizu mx 4 ciekawie wyglada ,podobaja mi sie ciekie ramki 

MTK i co tu więcej mówić. Jak zwykle w syntetykach wypada dobrze, natomiast w codziennym użytkowaniu odstaje od konkurencji. Pomijam już sprawe romów itd.

Trochę już się pogubiłem i nie wiem do jakiego przedziału cenowego uderzasz. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...