Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - czy warto jeszcze wrócić?

FakaAkaKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po dłuższej przerwie od MC zastanawiam się czy do niego wrócić.­ Proszę podać argumenty dla których mam do niego wrócić :>

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

nie wiem jak chcesz. Ja wróciłem ale od razu do jakiejś administracji doszedłem :D i jest fun bo tak samemu na jakims randomowym serwerze to nudy w luj są :p

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Nie wracaj, nie zaciekawi cie gra wtedy gdy ktos cie do niej zmusza. Wejdz na jakis serwer i sam zobacz, bo inaczej szybko ci sie znudzi i odejdziesz.­

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Gość Marichcje
Opublikowano

Gra w MC to już nie gra, ale użeranie się z innymi na serwerach. 
Ja dalej gram, ponieważ znalazłam mniejszy serwer, który ma świetny klimacik i Tobie również to polecam. :) 
W ogarniętym gronie, które jest zawsze chętne do pomocy gra się o wiele lepiej. 
Myślę, że to, czy chcesz wrócić to Twoja decyzja, a napomnę, że gra teraz wymaga odrobiny cierpliwości do młodszych osób. ;>

Opublikowano

­Ok, a jak coś to jaki darmowy launcher polecacie ? Byle nie zycza i Shingima, bo mnie nie lubią (nie działają mcki na nich)

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

Opublikowano

TeamExtream ma chyba najlepszy launcher który udało mi się kiedykolwiek trafić

Java siódemka czy 8

­

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

Opublikowano

Ja gram znowu ale nie bardzo polecam. Szukaliśmy sponsora na opłacanie serwera i 2 osoby wyzywali się od jeba**** biedaków.. Więc nie bardzo kulturalni gracze. Pomimo to dalej robimy serwer i się nie poddajemy. Nasz serwer od takich osób będzie wolny.

Opublikowano

Ja polecam powrót, ale na pewno nie na polskie serwery, dlaczego tak mówię? Odpowiedź jest prosta i jest zarazem powodem dlaczego ja takowe opuściłem - Większość (na szczęście nie wszyscy) to dzieci których umiejętności ograniczają się do wyzwania twojej matki i pvp (o ile tak to można nazwać). Nie mówię, że takiej sytuacji nie ma za granicą, ale tam takie osoby są wykluczane ze społeczności serwera. Na wielu wielkich serwerach Zagranicznych liczy się gracz a nie jego portfel. A nie na odwrót jak na tej parodii survivala zwanej EasyHardcore tworzonej w celu uzyskania zarobków na młodszych graczach.

Jeżeli ktoś się nie zgadza z moją wypowiedzią ponieważ w naszym kraju obowiązuje wolność wypowiedzi, tak więc jeżeli się nie zgadzasz ja to uszanuje.

P.S z serwerów zagranicznych mogę polecić kilka naprawdę dobrych, jeżeli chcesz mogę Ci je podać tak więc możesz napisać do mnie na Pw

-Pozdrawiam dominikoso

Opublikowano

Nie wracaj, nie zaciekawi cie gra wtedy gdy ktos cie do niej zmusza. Wejdz na jakis serwer i sam zobacz, bo inaczej szybko ci sie znudzi i odejdziesz.­

Pisz normalnie na forum. Próbujesz być oryginalnym pisząc posta Impactem, ale to tylko oczy kłuje.

Co do tematu, my tu nie jesteśmy żeby Cię przekonywać, nie licz na to. Czy "warto" w jakim sensie? Pieniądze? Dobra zabawa?

Mi nadal gra się fajnie i przyjemnie spędza czas ze znajomymi. Wszystko kwestia gustu, jeśli kiedyś lubiłeś Minecrafta, to teraz też

powinien Ci się podobać. Ja też miałem długą przerwę od niego. Ty wyjdziesz z klocków, ale klocki z Ciebie nie. Fajna gierka, ja gram,

sprawdź i sam zadecyduj.

343731479829004887779.png

Opublikowano

W gruncie rzeczy nie chodzi o MC tylko o serwer na którym będziesz grał. Na większość gra nudzi się szybko przez dzieci na nim grające i Administracje która również dziecinnie podchodzi do tematu serwera.

41468d1996045.gif

Opublikowano

Ja używam lauchera Crystal Launcher. Można na nim zainstalować 2 kliknięciami paczkę z  Forgem itd. 

Do gry wracaj, tylko nie graj na easyhc - będziesz zdziwiony jaka tam granica wieku gra. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak jesteś dyslektykiem to warto wrócić - to gra dla ciebie! Ludzie nie piszą z wielkiej litery, nie kończą zdania kropką i nie piszą polskich znaków [Ale to do wybaczenia, czasami nie działa polska klawiatura]. Kiedyś grałem i było fajnie, zdobywanie diaxów było zadaniem, trzeba było współpracować a teraz na dropie szybko diaxy idą do ekwipunku, a dla mnie ta gra była zdobywaniem tych minerałów - nie lubiałem PvP. Myślę, że minecraft się zmienił, lecz "jego dzieci" będą go bronić i przyzwyczajać się nawet jak żaden nastolatek nie będzie lubiał tej gry. Jak zabijesz kogoś i zabierzesz jego eq to będzie pewnie spam na chacie.

9037814477036501451192.png

Opublikowano

Tutaj nikt nie moze za ciebie zadecydowac, sam musisz wejsc pograc i zobaczyc czy dalej ci sie w to chce grac czy juz nie. 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja w minecraft'a czasem zagram żeby ocenić jakiś serwer i to tyle ta gra już umarła.

Co do launchera to MCPL.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Moim zdaniem warto wrócić ja wróciłem po roku do minecraft i nie żałuje.

- Nowe moby,twierdze podwodne i sporo innych fajnych nowości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...