Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Thers

Thers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK najwyżej dostanę warna lub bana ale ciul.

Czy ty kurwa do chuja pana nie umiesz sam zrobić tej pieprzonej pracy w GIMPie czy innym ciulstwie? chodźby kurna w Paincie ale kurwa zrób to sam czy to takie trudne . Aż taki knur i zjeboczłek z ciebie czy jak ?

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Sam dajesz dupy lamusie , to kolega mi zrobił debilu , jak nie wiesz to nie mów , ta 1 była moja kurr , to nie był rip nobku ..

Yoriy

Napisałeś ;

Bo może kolega dał to na neta i jest to tam i już ??

A co do tematu to kiedy nowa pracka ? chce zobaczyć jak się postarałeś i sam ją zrobiłeś.

Pozniej oceniłeś prace 5/10

Jesteś naprawde dziwny , pierw oceniasz prace na 5/10 pozniej mowisz ze jestem culem , nie no pozdrawiam .

Dragger

To moja , praca lapsie , jak bys przeczytał post to gra ; / , naucz się czytać wgl ..

Opublikowano

Nie wyzywaj od noobów bo nawet nie wiesz co to znaczy knurze jeden ale skoro to nie są twoje prace to po ciula je wstawisz ? Może zmień nazwę tematu na jestem Thers plagiator a to prace mojego kolegi.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Wiem że jestem dobry a nawet zajebisty a to 5/10 dałem bo nie zauważyłem napisu .

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Render wycięty z :

http://www.pat.belugh.com/Downloads/Wallpaper/wall2-1920x1200.jpg

Opublikowano

OK super render ale wstaw psd. lub xcf.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Jeśli chcesz to zrób nową porządną pracę i swoją to może bedzie rekompensata ;p

1318801632-U103988.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Już nie mogę ciebie słuchać...

Spędziłem 30 min w ps-ie i było widać znaczne przejścia kolorów. Jesteś kłamcą. Otrzymujesz nagrodę w wysokości perma. Żegnaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...