Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hwangi Na Fyyt2

Shevux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam mod kamera i pobrałem pliki by widzieć hwangi itp. Gram na serwerze fyyt2 i jesli ktos ma na sobie hwanga białego lub złotego to widzę tylko miecz.

Opublikowano

Tak ma być ... ;0

Tylko na Client`cie bedziesz widzial normalne wyglądy bialych/złotych hwangów ..

A jak go zakładasz to jest ormalnie żłoty/biały hwang ?? (Na tobie)

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Pewno nie widzi :) By widzieć potrzebny jest Client. Więc ściągnij go sobie :) osobiście spolszczenie jest dobre nie trzeba widzieć hwangów ale kto co woli :)

43242342423.jpg]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej aja mam problem pobralem to wszystko strony ich i zainstalowalem do metka 2008 podmienilo i jak naciskam na glowe woja zeby wlonczyc to cos takiego wyskakuje can't open file! co robic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Nie wiem czy ja dobrze zrozumiałem .. clienta wrzuciłeś do PLa?? Jak tak to musisz zainstalowac/wypakować obojętnie gdzie, bo nie będzie działać

2. Zmień nazwę pliku np. na Fyyt2 i bedzie ok

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

mam metka 2008 co nie zainsalowalem do tego jakis patch i podmienilo i scioglem lauchera i zainsalowalem i klikam na glowe woja zeby wlonczyc a tu blond a jak nie to podaj stronke do clienta hinskiego i opisz co mam zrobic bo mam hinskiego ale niechce sie uruchmic do instalacji

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam taki sam problem jak up pobrałem chinola klikam na niego lecz nic się nie dzieje sprawdzałem w menadżerze zadań i tez nic lipa :/ a chciałbym mieć tego clienta bo w samej stalce lamie :P chociaż ładnie się w niej expi bo mniejsza przeszywa wchodzi lecz ja chciałbym mieć złotego ^^

Daj- :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam taki problem jak chce ulepszyc stalke to mam zolc tylko nie mozna jej zalozyc co robic pobralem pack z ich strony ale nie kompatybilne z modem kamera

Opublikowano

Ja mam problem z plikami root tzn.

Bez plików root nie widze hwangów na postaci a z plikami root są to miecze wbite w ziemie a jak pobrałem launcher to antywirus nie pozwala mi tego odpalić chociaż go wyłącza dodaje do wyjątków daje ignoruj i zapamiętaj i nic ciągle wybija wirusa

s2c77Oa.png

Opublikowano

Potrzebuje linka z rapidshara lub speedshara do packa ponieważ prędkosc pobieranie ze strony wynosi mi tylko 10 kb/s o.O dam 5 !!!

sygnakropson.png

30u9yc0.png

Premium User597.gif

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...