Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy sposób gry!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. mnie okej , ale mieli dodac deck sloty , a tak je dodali ze nowe przeznacze na praktycznie te same decki tylko zmienione pod wild i standard. 
Bezsens.

Opublikowano

Wg. mnie okej , ale mieli dodac deck sloty , a tak je dodali ze nowe przeznacze na praktycznie te same decki tylko zmienione pod wild i standard. 

Bezsens.

No jak ktoś gra tylko w jednym trybie to ma lepiej xD

giphy.gif

Opublikowano

Aż tylu nowości się nie spodziewałem. Zmiany jak najbardziej na plus, mam nadzieję, że ten update zostanie wprowadzony jak najszybciej, bo nie mogę się tego doczekać. :)

/Przypnę temat na kilka dni, tak dużego update nie było jeszcze chyba od premiery Hearthstone.

Opublikowano

No cóż w końcu HS będzie przyjemny dla nowych graczy. Prościej jest zdobyć 200 pyłu na 2x Sludge Belchera niżeli 1400 golda na 2 piętra Naxxramas by zdobyć konkretną kartę.

Wiem, że na start Naxx i GvG będzie "usunięte" z nowego trybu Standardowego a z roku na roku kolejne dodatki będą zastępowane nowymi, ale ja osobiście (pewnie nie tylko ja) będe wolał grać w tryb Wild, czyli tryb ten co mamy aktualnie.

Osobiście stawiałem tylko bota na kilka godzin dziennie i miałem te 100golda za gierki + z questa minimum 40 golda i było te 700 golda w 5 dni na pięterko.

Dodatkowo zamierzam wykupić i tak wszystkie przygody skoro będę mógł i tak spyłować useless legendarki, a jest ich kilka ^^

Opublikowano

Z*******a zmiana. Nie wiem czemu ludzie mają taki ból dupy piszą, że nie będzie booma itd. a przeciez będzie tryb Wild który będzie tak samo popularny jak standard tylko, że na Wildzie będą grali ogarnięci gracze.

Opublikowano

DiabloXPL w dzikim trybie nie będzie grało dużo ludzi. Myślę że można przyrównać to do league of legends. Masz tam dużo trybów(3vs3/Dominion/5vs5). Lecz najbardziej popularnym i wiodącym jest tryb, w którym odbywają się wszystkie turnieje czyli 5vs5. Blizzard jasno powiedział, że turnieje będą organizowane wyłącznie w nowym trybie więc cały e-sport i widownia sprawi że nowy tryb będzie czymś na kształt teraźniejszego rankingowego, a wild aktualnym trybem rozrywki niby z rankingiem ale imo nikt tak naprawdę nie będzie na niego zwracał uwagi.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Ja myślę, że w trybie dziczy nie będzie problemu ze znalezieniem przeciwnika, no ale jednak spadnie on na boczny tor.

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze czegoś nie wie nt. nadchodzącego update to zapraszam do zapoznania się z tymi filmikami (znajdziecie tam sporo przydatnych informacji)

Opublikowano

Update wydaje się na + jednak spora część graczy (w tym ja) żeby odblokować mad scientista musiała zrobić 4 skrzydła naxxa.4x700=2800 golda żeby odblokować głupiego common'a x2 a nowy graczy otworzy dwa pakiety i go zrobi za 80 pyłu.... Niby będzie można pyłować karty znaxxa więc w sumie  też całkiem ok. Mogli by tylko zrobić możliwość pyłowania kart z gvg za 100% ceny karty bo jeśli zrobiliśmy booma czy inna legendę gvg to jesteśmy 1200 pyłu na minusie. Przygodę chcą niech wywalają ale gvg wolałbym żeby zostało i mogliby cenę zmienić powiedzmy na 50 jak i tak będzie grane tylko w trybie wild. Ogólnie rzecz biorąc zmiany na duży + bo zniknie wiele rakowych decków. :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Zmiany na + dla nowych zmiany na - dla starych graczy.

I to właśnie jest niesprawiedliwe, że starzy wyjadacze farmili tygodnie golda, żeby zrobić całą przygodę Naxxramas, albo wydali hajs by to zakupić...

A teraz co? Pyk i nowy gracz kupi sobie karty jakie będzie potrzebował za grosze. To samo było z zakupywaniem paczek GvG.

Kolejna sprawa, zero rekompensaty dla ludzi, którzy wydali kasę na coś co będzie już nie potrzebne, bo nie oszukujmy się jak dużo graczy będzie siedziało w "Dziczy" skoro nowy format standard będzie teraz ogólnym formatem przyjętym na mistrzostwach?

Mogę się założyć że wszyscy z was co piszą zmiany na + nie ma ukończonej przygody Naxxramas.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Już jest dostępne? Chyba nawet wejdę i zagram, powiem wam że blizzard coraz bardziej pompuje hearthstone jestem z tego bardzo zadowolony :D

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Już jest dostępne? Chyba nawet wejdę i zagram, powiem wam że blizzard coraz bardziej pompuje hearthstone jestem z tego bardzo zadowolony :D

Dopiero na wiosnę będzie dostępne.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...